• Свеж
УПКОХ Торба За Бонбони За Божиќна Торта Со Калај За Храна Тематски Послужавници Празник, Декоративна Корист На Прозорците Претставува Контејнери, Презентирајте Б?
zoom_in

УПКОХ Торба За Бонбони За Божиќна Торта Со Калај За Храна Тематски Послужавници Празник, Декоративна Корист На Прозорците Претставува

DEN 755.20

Стока
check Во продавницата

тинплејт ТРАНСПАРЕНТНА ТЕГЛА за СКЛАДИРАЊЕ користи Лесен и пренослив за лесно носење околу вас. Погоден за празнично пакување подароци или приказ на продавница за подароци. ПРАВОАГОЛНИ МЕТАЛНИ КАЛАПИ ЗА КОЛАЧИЊА за ДАВАЊЕ ПОДАРОЦИова е од суштинско значење За божиќното пакување до празничната атмосфера. БОЖИЌНИ КАЛАПИ за КОЛАЧИЊАМала тежина, шик и декоративна, компактната и стилска кутија За божиќни подароци е вашиот најдобар избор. ПАРТИЈА ПОДАРОК ЗА СКЛАДИРАЊЕ контејнерМерење На Големината : 19Х13Х6. Ве молиме Проверете ја големината пред да ја купите. БОЖИЌНИ КУТИИ за ЛЕКУВАЊЕОдлично за кутија за пакување храна и е одлично за чување закуски и бонбони. Пакет Листа 1 х Карактеристики На Кутијата За Колачиња - Прекрасен изглед и светли бои, погодни за Празничната атмосфера На Божиќ. Дизајнот е импресивен и убав божиќни калапи за колачиња. - Материјал : калај божиќ колаче калај кутија. - Ајде да влеземе на одмор Со Вашето Семејство И Пријатели Божиќна Кутија. - Материјал од лимена плоча од висока класа, нежен процес и лесен, не е лесен за носење, ја поддржуваат вашата долгорочна употреба божиќна кутија за Пакување Подароци. - Лесен за употреба без да ги повредите рацете одмор Калапи Бонбони Кутија. - Умерена големина, може да се користи за држење бонбони и бисквити, на вашето дете ќе му се допадне многу Декоративна Кутија Божиќ.

Поврзани производи..