• Свеж
Крпи ЗА Плажа Flyafish 5 ПАРЧИЊА Штипки За Алишта Клипови За Пешкири Отпорни На Ветер Фиксна Клип За Животно Пластична Закачалка Клипови За Папагал Птица Пластична Обл?
zoom_in

Крпи ЗА Плажа Flyafish 5 ПАРЧИЊА Штипки За Алишта Клипови За Пешкири Отпорни На Ветер Фиксна Клип За Животно Пластична Закачалка Клипови За

DEN 111.20

Стока
check Во продавницата

Овој производ е изработен од висококвалитетна пластика, која е силна и издржлива Клипот има добри перформанси за фиксирање, така што може многу добро да ја поправи крпата. Изгледот го прифаќа дизајнот на изгледот на папагалот, изгледот е убав и дарежлив, а дизајнот е роман. Овој производ е погоден за надворешна употреба, како и за семејства.76 во големина, мала тежина, лесен за носење, широки перформанси. Спецификација : Материјал : пластичен Опсег на примена : универзалприменливи луѓе : возрасни боја : како што е прикажано Пакување : ОПП торба големина : околу 12*6,5*7см/4.76 неприменлива сцена : пешкир за плажа на отворено, кампување на отворено, семејство и други места може да се користат листа : клип за крпи за Плажа*5.

Material:
plastic
Scope of application:
universal
Applicable people:
adults
Color:
as shown
Packing:
OPP bag
Size:
about 12*6.5*7cm/4.72*2.56*2.76in
Applicable scene:
outdoor beach towel, outdoor camping, family and other places can be used
List:
Beach towel clip*5 :

Поврзани производи..