• Свеж
ГЉ Зглоб Жироскопска Топка, Зајакнувач На Зглобот И Вежбач На Подлактицата, Посилни Прсти На Раката Коски На Зглобот И Мускул, Тренер За Зглоб
zoom_in

ГЉ Зглоб Жироскопска Топка, Зајакнувач На Зглобот И Вежбач На Подлактицата, Посилни Прсти На Раката Коски На Зглобот И Мускул, Тренер

DEN 2.67

Стока
check Во продавницата

●Добро за Здравјето : Ефикасно ја враќа болката во зглобот и ја зголемува јачината на прстите, зглобовите, рацете, подлактиците и рамената Може да се користи како добра алатка за тренирање и обновување на мускулите на раката за да им помогне на фитнес луѓето или постоперативните луѓе за закрепнување за насочен тренинг!. ●Спорт : Многу спортови, како кошарка, тенис, бадминтон и бејзбол, се потпираат на флексибилни зглобови и силни подлактици.Без силни зглобови и подлактици, не можете да произведувате доволно енергија и немате флексибилни и силни зглобови. ●Лесно За Играње : треба само да го турнете јадрото во правец на стрелката, да започнете со внатрешната пружина, без јаже,мало и лесно, лесно за земање, вежбање во секое време, насекаде,оваа нова топка за зглоб Е Стил На Автоматско Стартување,без врвка за влечење. ●Изградете Мускули Во Секое време, Насекаде : Мали, компактни и преносливи, можете да ги однесете насекаде. Лесно е да започнете со префрлување на топката со прстот. ●Интимни подароци : стилскиот изглед и тивкиот звук одговараат на сите, ова е одличен и љубовен подарок. Ротацијата на сферата за да се донесе моќта на светлата се менува според брзината на ротација, различни бои, многу намален притисок.Ставете специјален ремен за зглоб кога се користи, така што нема да се исфрли поради премногу сила при играње, и побезбедно е да се користи функција : 1. Со лесен дизајн, станува шарен и многу кул2. Не е потребна моќност, механички старт3. Лесни и удобни мускули за вежбање во секое време, насекаде.спецификација : 1. Име : Рачна Топка2. Материјал : силика гел, метална топка јадро3.

1. Name:
Wrist Ball
2. Material:
silica gel, metal ball core
3. Package content:
wrist ball, ball bag, ball rope (not including other things)
✔How to use:
1. Push the thumbs of both hands in the direction of the arrow of the center of the ball until the resistance is large and the center of the ball cannot roll.:
2. Quickly release the core of the ball with the thumbs of both hands, and turn the ball by the hand:
3. After feeling the sphere rotates, swing the ball from left to right in a circle-like way to slowly rotate the wrist ball, and the speed can be increased with the inertia:
✔Note:
Light shooting and different displays may cause the color of the item in the picture a little different from the real thing.
✔ Service:
1. If you need more styles, please click our other products to find the style you want.:
2. If you have any questions before or after your purchase, please do not hesitate to contact us. :

Поврзани производи..