• Свеж
Таблет Компјутер Случај Кожа Случај Компатибилен Со Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 Случај P610 /P615 Таблета Случај, Фолио Покрие Мулти-Агол Гледање w Картичка Слот Паметен Капак Ав?
zoom_in

Таблет Компјутер Случај Кожа Случај Компатибилен Со Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 Случај P610 /P615 Таблета Случај, Фолио Покрие

DEN 726.40

Стока
check Во продавницата

1Висок квалитет и 100% сосема нов.Повеќе материјал обезбедува повеќеслојна заштита од прашина, ,гребење или шокови.Внатрешноста на микрофибер без меки гребнатини додава удобност и дополнителен слој на заштита. €Компатибилност q Дизајниран Компатибилен Со Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 Случај P610 /P615.Ве молиме проверете ја положбата на дупката и погледнете ја позицијата на дупката за слика,или можете да ги најдете броевите на моделот на задниот дел од таблетот.Избегнувајте купување погрешен производ. ●Премиум Материјал● оваа кутија за таблети отпорна на удари изградена од издржлива надворешност од стп (синтетичка) кожа и мека внатрешност на микрофибер тпу, го прави капакот да изгледа покласичен и го штити вашиот компатибилен со уредот за кутии За Таблети Самсунг од гребење.Висок квалитет и 100% сосема нов.Повеќе материјал обезбедува повеќеслојна заштита од прашина, ,гребење или шокови.Внатрешноста на микрофибер без меки гребнатини додава удобност и дополнителен слој на заштита. €Компатибилност q Дизајниран Компатибилен Со Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 Случај P610 /P615.Ве молиме проверете ја положбата на дупката и погледнете ја позицијата на дупката за слика,или можете да ги најдете броевите на моделот на задниот дел од таблетот.Избегнувајте купување погрешен производ. ●Премиум Материјал● оваа кутија за таблети отпорна на удари изградена од издржлива надворешност од стп (синтетичка) кожа и мека внатрешност на микрофибер тпу, го прави капакот да изгледа покласичен и го штити вашиот компатибилен со уредот за кутии За Таблети Самсунг од гребење.

Поврзани производи..