• Свеж
Финти Силиконски Ракав за молив од Јаболко 2-та Генерација, Лесен Капак За Куќиште За Кожа Од Пенкало Мек Заштитен Држач За Молив со 2 Капаци За Врвки Додатоци, Јорго?
zoom_in

Финти Силиконски Ракав за молив од Јаболко 2-та Генерација, Лесен Капак За Куќиште За Кожа Од Пенкало Мек Заштитен Држач За Молив

DEN 1.33

Стока
check Во продавницата

Овој мек силиконски ракав ОДГОВАРА САМО на молив од Јаболка 2-та Генерација Компатибилен со ipad air 5/4, i Pad mini 6, i Pad pro 11, i Pad pro 12. Направено од премиум силикон за да го заштитите вашиот молив Од Јаболка од тркалање наоколу, гребнатини и нечистотија. И Капакот На Моливчето може целосно да го заштити Вашиот Молив Од какво било оштетување. Ракавот за i Pad Молив обезбедува удобно и подобрено држење додека го прилагодувате Моливчето Со Јаболка на разумна големина за цртање раце. Ултра тенкиот дизајн го прави вашиот магнет за моливи од Јаболка како оригинален. Без мешање на полнење. Пакетот вклучува : 1x Молив Силиконски Ракав, 2x Ниб Капак (Забелешка : Јаболко Молив Не Се Вклучени!).

Поврзани производи..