• Свеж
-Карти Тролка количка за количка за убавина количка 2 нивоа за убавина салон, спа-тетоважа метална розова алатка количка со рачно тркало, максимално оптоварување 50 ?
zoom_in

-Карти Тролка количка за количка за убавина количка 2 нивоа за убавина салон, спа-тетоважа метална розова алатка количка со рачно тркало,

DEN 2971.20

Стока
check Во продавницата

Сува по продажбата : Датумот на испорака е 9-25 дена ♠ Универзални тркала : 4 вртливите за мазно и лесно движење. ♠ Врвна работна површина со неколку оддели за садови за убавина и држачи за апарати за фен за коса. ♠ Применлива сцена : Совршена за салони за убавина, продавници за тетоважи, техничари за нокти, миленичиња итн. Сува по продажбата : Датумот на испорака е 9-25 дена. ♠ Универзални тркала : 4 вртливите за мазно и лесно движење. ♠ Врвна работна површина со неколку оддели за садови за убавина и држачи за апарати за фен за коса. ♠ Применлива сцена : Совршена за салони за убавина, продавници за тетоважи, техничари за нокти, миленичиња итн. Сува преглед на производот】 Оваа повеќенаменска количка е идеално решение за салони, студиа, продавници и професионални канцеларии на кои им е потребен квалитетен инструмент или фиока за производи. Големина : 55 × 45 × 40см 【Пакет】 Компања за убавина × 1 【Апликација】 Идеално за одржување на вашите секојдневни производи за коса, во бања, како што се чешел и четки, балсами, ролери за коса и иглички за боби. ST во кое било време. Ние секогаш ја даваме услугата за вас. Да се ​​мериме, може да има грешка од 1-3 см. Светло фотографијата и различното прикажување може да предизвика бојата на предметите на фотографијата да биде различна од реалните.

Поврзани производи..