• Свеж
Клинометар за цевки plplaaoo, Инклинометар Со Јасна Скала, -10° до 0° до 10° Мини Аголен Инклинометар Со Дупка За Прицврстување, Издржлив Abs Аголен Клинометар за Хоризонта?
zoom_in

Клинометар за цевки plplaaoo, Инклинометар Со Јасна Скала, -10° до 0° до 10° Мини Аголен Инклинометар Со Дупка За Прицврстување,

DEN 2.67

Стока
check Во продавницата

●Висококвалитетен Абс Материјал●Користејќи одличен абс материјал, клинометарот поседува отпорност на удар, отпорност на гребење, еколошкиОвој инклинометар може да се користи долго време. ●Опсег На мерење ● овој клинометар на цевки има опсег на мерење од -10° до 0° до 10°, многу практична алатка!. ●Точно Мерење●сферата работи во специјална течност за амортизација, а отчитувањата се стабилни и точни. Задоволете ги вашите потреби за секојдневна употреба. Земете го со доверба!. ●Достапна Е јасна Скала●има јасни ваги достапни на овој инклинометар, што ви олеснува да ги прочитате резултатите! Полесно и поудобно е да се работи, што значително ја подобрува вашата работна ефикасност. ●Достапна Е Дупка За фиксирање ● има дупки за фиксирање на клинометарот што можете да го прикачите овој клинометар на други објекти за повеќекратна употреба. Клинометар за цевки, Инклинометар За Јасна Скала, -10° До 0° До 10° Мини Аголен Инклинометар Со Дупка за Прицврстување,Издржлив Клинометар За Агол НА СТОМАЧНИ МУСКУЛИ за Хоризонтален Микро Аголен Тест.Спецификација : Тип На Ставка : Цевка Клинометерматеријал : ABSRange : -10° до 0° до 10°Цел : Хоризонтална Микро Агол Тест Пакет Листа : 1 x Цевка Клинометар.

Item Type:
Tube Clinometer
Material:
ABS
Range:
-10° to 0° to 10°
Purpose:
Horizontal micro angle test
Package List:
1 x Tube Clinometer

Поврзани производи..