• Свеж
ВАЛИКЛУД 1 Поставете Садови За Забави Чинии За Еднократна Употреба Чинии За Роденден Чинии За Хартија За Забави Чинии За Десерт За Еднократна Употреба Чинии За Род?
zoom_in

ВАЛИКЛУД 1 Поставете Садови За Забави Чинии За Еднократна Употреба Чинии За Роденден Чинии За Хартија За Забави Чинии За Десерт За Еднократна

DEN 2.67

Стока
check Во продавницата

МАТЕРИЈАЛИ ЗА РОДЕНДЕНСКА ЗАБАВА можете да ги почестите гостите со овие прекрасни садови на роденденска забава, оставете им подлабок впечаток РОДЕНДЕН ОВОШЈЕ плоча Овој прибор за јадење за еднократна употреба е убава алтернатива на традиционалните чинии за забави, едноставно фрлете ги по употреба. ХАРТИЈА ЗА ЕДНОКРАТНА УПОТРЕБА плочи овие хартиени садови држат различни ваши омилени пијалоци или храна. ХАРТИЈА ВЕЧЕРА во собата За Еднократна употреба, така што не треба да ги миете и чистите, едноставно фрлете ги во корпата за отпадоци по употреба. ПЛОЧИТЕ за ЕДНОКРАТНА УПОТРЕБА завршуваат За Еднократна употреба, така што не треба да ги миете и чистите, едноставно фрлете ги во корпата за отпадоци по употреба. МАТЕРИЈАЛИ ЗА РОДЕНДЕНСКА ЗАБАВА можете да ги почестите гостите со овие прекрасни садови на роденденска забава, оставете им подлабок впечаток. РОДЕНДЕН ОВОШЈЕ плоча Овој прибор за јадење за еднократна употреба е убава алтернатива на традиционалните чинии за забави, едноставно фрлете ги по употреба. ХАРТИЈА ЗА ЕДНОКРАТНА УПОТРЕБА плочи овие хартиени садови држат различни ваши омилени пијалоци или храна. ХАРТИЈА ВЕЧЕРА во собата За Еднократна употреба, така што не треба да ги миете и чистите, едноставно фрлете ги во корпата за отпадоци по употреба. ПЛОЧИТЕ за ЕДНОКРАТНА УПОТРЕБА завршуваат За Еднократна употреба, така што не треба да ги миете и чистите, едноставно фрлете ги во корпата за отпадоци по употреба. Пакетот Вклучува 16 х 7инч хартиени плочи 16 х 9инч Хартиени Плочи Карактеристики-Боја : Како Што Е Прикажано чинија за роденденска торта-Големина : 18, 70Х18, 70Х1, 00см/7, 35Х7, 35х0 хартија десерт јадење. - Големина : 23, 50Х23, 50Х1, 00см/9, 24Х9, 24х0 партиски материјали. - Материјал : чинии За сервирање Хартиена хартија-Широк спектар на примена, погодни за тоа да бидат како храна, десерт, чинии за сервирање овошје и закуски роденденски чинии за храна.

Поврзани производи..