• Свеж
Тофику Прецизни Алатки Флексибилни Алатки Обработка На Дрво Владетел Алатки Мерач На Обработка На Дрво Неправилен Мерач На Профил Практичен Мерач Алатка За Мерењ?
zoom_in

Тофику Прецизни Алатки Флексибилни Алатки Обработка На Дрво Владетел Алатки Мерач На Обработка На Дрво Неправилен Мерач На Профил Практичен

DEN 3.00

Стока
check Во продавницата

АПС, челична жица Флексибилен Мерач На Владетел : лесен е за употреба, практичен и професионален. Неправилен Дупликатор На Мерачот На Профилот : и големината е означена од двете страни, погодна за употреба. Мерач Дупликатор : Изработен од материјал, издржлив и безбеден за употреба. Прецизен Мерач На Мерење : Добар избор за мерење. Владетел за мерење дрво : Инстант шаблон за обележување на прецизни парчиња плочки. Пакетот Вклучува 1 х Карактеристики На Мерачот На Профилот-Боја : Алатка За Мерач на Сребрен Профил. - Материјал : СТОМАЧНИ МУСКУЛИ, дупликатор на мерач на челична жица. - Големина : Околу 15 х 6,4 х 1см Издржлив Мерач. - Добар избор за мерач на метален профил за мерење. - Лесен е за употреба, практичен и професионален неправилен мерач на профилот. - И големината е означена на двете страни, погодно за користење на владетел за мерење на дрво. - Изработен од материјал, издржлив и безбеден за употреба прецизен мерач на мерење. - Инстант шаблон за обележување на прецизни сечења на плочки неправилен дупликатор на мерачот на профилот.Информации за стоки алатки за владетел На дрво Оваа ставка е мерач, кој е изработен од СТОМАЧНИ мускули и челична жица, цврст и издржлив со висока јачина и нема да ја изгребе оригиналната завршница на обликот што се дуплира.мерачот На кружна рамка Дизајниран За дупликаторот е дизајниран да оди околу цевки, тркалезна рамка, канали и други предмети, може да се примени за мерење на обликот на неправилни предмети и означување на инстант образец на керамичка плочка за прецизно сечење.

Поврзани производи..