• Свеж
Дрипер за наводнување 360 степени за распрскувач на распрскувач на млазници за распрскувачи на вода за прскање на вода, загрозувајќи ја атомизирачката млазница 400 п?
zoom_in

Дрипер за наводнување 360 степени за распрскувач на распрскувач на млазници за распрскувачи на вода за прскање на вода, загрозувајќи

DEN 1.00

Стока
check Во продавницата

Многу погодно за наводнување на кондензирани растенија, погодни за наводнување на земјоделство, тревници и прскалки за градина Пластичните едноставни млазници за рефрактор се погодни за наводнување цвеќиња, растенија, тревници, земјоделство, вили, индустриско наводнување!. Лесно за инсталирање, добри перформанси за заштеда на вода! Водата генерално користи едноставна млазница за рефрактор на низок притисок!. Издржлив, долг животен век, широко прифатен од корисниците. Име : млазница за рефракција од 360 степени. Наводнување е рамномерно, а бавната брзина на наводнување му овозможува на почвата поцелосно да ја апсорбира водата во коренот на растението.360 степени рефракција млазница за прскање на вода за прскање на вода за прскање на растенија за распрскувачи Погодно е за наводнување цвеќиња, растенија, тревници, земјоделство, вили, индустриско наводнување! Лесно за инсталирање, добри перформанси за заштеда на вода! Water generally uses a low pressure simple refractor nozzle!Durable, long service life, widely accepted by users.Name : 360 degree refraction nozzle Working pressure : 1.0kg Working flow : 40-60 L / H.Spray radius : 0-2.5 meters Material : engineering Пластиканоте : Тоа е рачно мерење и може да има грешка од 0,2-0,5мм.

Поврзани производи..