• Свеж
Вакитар акрилен графт трепки стојат трепки за шминка алатка за шминка за лична продолжение на трепките за трепки за почетници за екстензии на трепките за почетниц?
zoom_in

Вакитар акрилен графт трепки стојат трепки за шминка алатка за шминка за лична продолжение на трепките за трепки за почетници за екстензии

DEN 143.84

Стока
check Во продавницата

Дизајн на држачот на трепките : Ние специјално го дизајниравме овој држач за трепки за трансплантација на трепки, со што е полесно да ги собереш трепките Материјал со висок квалитет : Виткачот на трепките е изработен од висококвалитетен акрилен материјал, кој е издржлив, безбеден и практичен и има долг животен век. Издржлива : Оваа плоча за трепки е изработена од висококвалитетен материјал, со мазна површина, издржлива, мазна и убава, не се плаши од корозија, погодна за долгорочна употреба. Повеќекратни намени : Овој прекрасен котел е совршен за складирање и истурање сокови, замрзнати чаеви, ликери и домашни сосови. Услуга по продажба : Ви гарантираме добро искуство за купување. Ако имате какви било прашања, ве молиме слободно контактирајте не, ние сме тука за да ви помогнеме. Дизајн на држачот на трепките : Ние специјално го дизајниравме овој држач за трепки за трансплантација на трепки, со што е полесно да ги собереш трепките. Материјал со висок квалитет : Виткачот на трепките е изработен од висококвалитетен акрилен материјал, кој е издржлив, безбеден и практичен и има долг животен век. Издржлива : Оваа плоча за трепки е изработена од висококвалитетен материјал, со мазна површина, издржлива, мазна и убава, не се плаши од корозија, погодна за долгорочна употреба. Повеќекратни намени : Овој прекрасен котел е совршен за складирање и истурање сокови, замрзнати чаеви, ликери и домашни сосови.

Item Type:
Eyelash Holder
Material:
acrylic
white color:
Size:
Approx. 130 x 75 mm / 5.1 x 3 inches
Package:
1 * Eyelash Holder:
Notice:
1. Due to manual measurement, please allow a slight error. Thanks for your understanding.:
2. Please refer to the actual product. The colors shown in the photos may differ slightly from the actual item. :

Поврзани производи..