• Свеж
Систем за пејгер со долг дострел, 10 ПЕГЕРИ 3 ВРЕМЕ НА ПРЕДМЕТИ СПРЕДЕНЕТЕ 1 Ресторан за тастатура на копчето за повик на тастатура за чекање со батерии за барови за к?
zoom_in

Систем за пејгер со долг дострел, 10 ПЕГЕРИ 3 ВРЕМЕ НА ПРЕДМЕТИ СПРЕДЕНЕТЕ 1 Ресторан за тастатура на копчето за повик на тастатура за чекање

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

Безжичен далечински управувач : Системот за страничење на ресторани усвојува технологија за модулација на FSK, сигналот е и постабилен, а работното растојание на отворено подрачје може да до 1000 метри Дизајн на високи перформанси : Системот за ресторански пејџер се состои од 10 -тата за тастатура на копчето Pager и 1 повик. Избегнувајте неред, одржувајте социјално растојание и зголемете ја продуктивноста. Ефикасно блокирање на мешање. Силна практичност : Системот за пејџер може да додаде до 998 пејџерки и не поддржува повеќе тастатури за да го повика истиот пејџер; Секој пејџер има вградена батерија од 300m Ah, која може да се користи 20 часа. 3 брза режими : вибрации, зуи, светло светло; Прашањето време е до 30 -ти години, што може да ги задоволи потребите на различни околини, како што се ресторани, клиники, болници, цркви, барови, расадници, итн. часови на исклучена употреба; Одлично за работа на отворено, како што е јадење автомобил. Дизајн на високи перформанси : Системот за ресторански пејџер се состои од 10 -тата за тастатура на копчето Pager и 1 повик. Избегнувајте неред, одржувајте социјално растојание и зголемете ја продуктивноста. Ефикасно блокирање на мешање. 3 брза режими : вибрации, зуи, светло светло; Пишувањето време е до 30 -ти, што може да ги задоволи потребите на различни средини, како што се ресторани, клиники, болници, цркви, барови, расадници, итн . Безжичен далечински управувач : Системот за страничење на ресторанот усвојува технологија за модулација на FSK, сигналот е и постабилен, а работното растојание на отворено подрачје може да до 1000 метри. Со батерија : Оваа главна единица на социјалното дистанцирање на зуи има вградена резервна батерија од 1000m Ah за 4 часа исклучена употреба; Одлично за работа на отворено, како што е јадење автомобил.

Item Type:
Restaurant Paging System
Material:
ABS
Color:
White
Voltage:
100-240V
Type:
1 Call Button Keypad Transmitter and 10 Pagers
Transmitter Battery Type:
Built in 1000mAh 3.7V Lithium Battery (Included)
Pager Battery Type:
10 x Built in 300mAh 3.7V Lithium Battery (Included)
Input Power:
DC12V 2A
Transmission Frequency:
433.92MHz
Receiving Frequency:
433MHz
Transmit Power:
26dBm
Standby Time:
10h
Modulation Mode:
FSK
Receive Sensitivity:
-115dBm
Transmission Distance:
Approx. 800-1000m/2624-3280ft
Prompt Method:
Vibration, Buzzer, Flashing Light
Reminder Duration:
30s
How to Use:
Before the first use, it must be charged for more than 10 minutes before use.:
For specific operation, please refer to the detailed manual:
Package List:
1 x Host:
10 x Pager:
1 x Antenna:
1 x Charging Base:
1 Adapter:
1 x Type C Cable:
1 x Manual:
Note:
This product :

Поврзани производи..