• Свеж
Фомијес 40 парчиња Ноќта На Вештерките Лажни Нокти Девојки Лажни Нокти Деца Лажни Нокти Украси За Нокти Ноќта На Вештерките Вештачки Нокти Ноќта На Вештерките Сове?
zoom_in

Фомијес 40 парчиња Ноќта На Вештерките Лажни Нокти Девојки Лажни Нокти Деца Лажни Нокти Украси За Нокти Ноќта На Вештерките Вештачки Нокти

DEN 127.68

Стока
check Во продавницата

НОЌТА НА ВЕШТЕРКИТЕ АКРИЛНИ НОКТИ произведени со висококвалитетен абс материјал, прилично безбеден и лесен за нанесување, датотека и боја НОЌТА НА ВЕШТЕРКИТЕ НОКТИ УКРАСИ тие се применливи и за професионална употреба во салони и за домашна употреба. НОЌТА НА ВЕШТЕРКИТЕ ПАРТИЈА НОКТИТЕ УМЕТНОСТ тие доаѓаат со смешни модели На Ноќта на Вештерките, кои се креативни и свежи. ДЕВОЈКИ ЛАЖЕН КОМПЛЕТ за НОКТИ обрасци во стилот На Ноќта на Вештерките, кои би можеле да им дадат на вашите нокти добар визуелен ефект, што ќе ги привлече погледите на секој од нив. ДЕЦА ЛАЖНИ НОКТИ и одвојливи, многу погодни за симнување. Пакетот Вклучува 40 х Карактеристики на налепници За нокти-Боја : Избрани Налепници За Нокти Во Боја Реквизит. - Материјал : Стомачни Нокти Налепница. - Големина на пакување : Околу 10 х 9 х 2см/3,93 х 3,54 х 0 лажна лента за нокти. - Овие нокти се произведени со пвц материјал, ќе трае неколку дена со нормална Нега Лажни Нокти Декорација. - Материјалот има висока издржливост, што нема лесно да ги деформира или скрши вештачките нокти на ноќта на вештерките. - Лесен е за употреба. Можете лесно да го отстраните кога не носите Лажен Реквизит за Нокти. - Тие доаѓаат со смешни модели На Ноќта на Вештерките, кои се креативни и свежи девојки лажен комплет за нокти.

Поврзани производи..