• Свеж
Хемотон Чаши За Пијалоци Од Нерѓосувачки Челик Чаши: 8 парчиња Чаши За Забави на Отворено 50мл Метални Чаши За Пиење Чаши За Кампување За Повеќекратна Употреба Чаши ?
zoom_in

Хемотон Чаши За Пијалоци Од Нерѓосувачки Челик Чаши: 8 парчиња Чаши За Забави на Отворено 50мл Метални Чаши За Пиење Чаши За Кампување За

DEN 3.00

Стока
check Во продавницата

?ЧАШИ ЗА ЛАДНИ ПИЈАЛОЦИ - - - - чаша за вода со Голем капацитет за задоволување на дневните потреби Може да се користи во домови, кафулиња, забави итн. ?КОКТЕЛ ЧАШИ од нерѓосувачки ЧЕЛИК чашата за вода со кружен раб не ја повредува устата и е многу безбедна за употреба. ?ТРКАЛЕЗНА ЧАША ЗА ПИЈАЛОЦИ ЗА ПИЈАЛОЦИ - - - - широката уста и мазниот дизајн на површината го прават лесен и безбеден за чистење. ?ЧАШИ СО СОДА ШТО СЕ РЕДАТ - - - - чаша за вода од нерѓосувачки челик може да се користи за чување млеко, ореви, млеко од соја, сок, итн. ?ШОЛЈА ЗА ЗАБАВА ЗА ПОВЕЌЕКРАТНА УПОТРЕБА - - - - Со мазен дизајн на површината, можете удобно и лесно да ги држите овие чаши за вода. ?ЧАШИ ЗА ЛАДНИ ПИЈАЛОЦИ - - - - чаша за вода со Голем капацитет за задоволување на дневните потреби. Може да се користи во домови, кафулиња, забави итн. ?КОКТЕЛ ЧАШИ од нерѓосувачки ЧЕЛИК чашата за вода со кружен раб не ја повредува устата и е многу безбедна за употреба. ?ТРКАЛЕЗНА ЧАША ЗА ПИЈАЛОЦИ ЗА ПИЈАЛОЦИ - - - - широката уста и мазниот дизајн на површината го прават лесен и безбеден за чистење. ?ЧАШИ СО СОДА ШТО СЕ РЕДАТ - - - - чаша за вода од нерѓосувачки челик може да се користи за чување млеко, ореви, млеко од соја, сок, итн. ?ШОЛЈА ЗА ЗАБАВА ЗА ПОВЕЌЕКРАТНА УПОТРЕБА - - - - Со мазен дизајн на површината, можете удобно и лесно да ги држите овие чаши за вода.

Поврзани производи..