• Свеж
Кабилок 12 парчиња Мини Кутии За Подароци Кутии За Бонбони Кутија За Свадбени Бонбони Кутија За Пакување Подароци Во Европски Стил Кутија За Накит За Забави За Бонб?
zoom_in

Кабилок 12 парчиња Мини Кутии За Подароци Кутии За Бонбони Кутија За Свадбени Бонбони Кутија За Пакување Подароци Во Европски

DEN 164.00

Стока
check Во продавницата

Пп Дизајн во европски стил, едноставен и дарежлив, совршен комплет за свадбени бонбони;. Погоден за пакување или складирање на бонбони, цврст и издржлив, многу удобен и практичен;. свадби, забави, банкети, подароци, роденденски забави итн. Уникатните и извонредни кутии за бонбони ќе ја направат вашата свадба, забава, банкет поисклучителна и ќе го одразуваат вашиот моден вкус;. Висококвалитетен пластичен материјал, убав, отпорен на абење, не е лесен за бледнее, не е лесен за кршење;. Дизајн во европски стил, едноставен и дарежлив, совршен комплет за свадбени бонбони;. Погоден за пакување или складирање на бонбони, цврст и издржлив, многу удобен и практичен;. свадби, забави, банкети, подароци, роденденски забави итн. Уникатните и извонредни кутии за бонбони ќе ја направат вашата свадба, забава, банкет поисклучителна и ќе го одразуваат вашиот моден вкус;. Висококвалитетен пластичен материјал, убав, отпорен на абење, не е лесен за бледнее, не е лесен за кршење;. Описпојавата на оваа кутија за бонбони е уникатна и елегантна, со луксузен стил; удобен за допир. Усвоен со пластичен материјал; практичен и сигурен, не е лесен за деформација и избледување; може да ви послужи време. Совршен за организирање свадбени бонбони, накит, подарок и многу повеќе;Карактеристики-Боја : Сребро-Материјал : Пп-Големина : 6, 00Х6, 00Х3, 00см/2, 36Х2, 36Х1, 18пакет, Вклучувајќи 12 х Бонбони Кутии.

Поврзани производи..