• Свеж
Зеродеко 2 Парчиња Клипови За Крпи Од Ананас Клипови За Плажа Пластични Клипови За Крпи Преносни Држачи За Крпи Ветроупорен Клип За Шезлонги Ќебе Лежалки Столици З?
zoom_in

Зеродеко 2 Парчиња Клипови За Крпи Од Ананас Клипови За Плажа Пластични Клипови За Крпи Преносни Држачи За Крпи Ветроупорен Клип За

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

ГИ ОДРЖУВА КРПИТЕ БЕЗБЕДНИ : Држете ја крпата за плажа на место со Помош на Клипови Клипови за пешкири за плажа чувајте го пешкирот прицврстен на столот за плажа, столот за тревник или лежалката. ДВОР, БАЗЕН И ПЛАЖА : Уживајте Во сонцето без мака за повторно прилагодување на лизгачката крпа! Секој држач за крпи е совршен за летни денови и може да се користи и кога сте на одмор. Земете ги на брод за крстарење и користете ги со вашиот дневен стол. СУПЕР СИМПАТИЧНА И ДЕКОРАТИВНА : секој клип за столчиња за плажа е рачно украсен. Изберете од повеќе дизајни со сѐ, од клипови маргарита до клипови за желки, можете да ја најдете совршената за вас. ДОЛГОТРАЕН И ИЗДРЖЛИВ : висококвалитетен дизајн кој е тежок, но лесен ги одржува крпите безбедни и на место. Овие клипови за стол се направени од пластика со врвен квалитет што се спротивставува на кршење. РАЗНОВРСНА И ПОВЕЌЕНАМЕНСКА : Клиповите се корисни за други предмети за домаќинството. Користете ги за затворање закуски, храна за домашни миленици и вреќи со јаглен. Клиповите може да се користат и за закачување алишта и влажни костими за капење. Карактеристики Боја : Жолта Материјал : Абс Size Големина : Околу 12, 50Х7, 50Х5, 00см, 4, 91Х2, 95Х1, 97инч Пакет, Вклучувајќи 2 х клип за крпи во Форма на Ананас.

Поврзани производи..