• Свеж
Инженер за почетнички и машини за алатки- Автоматски центар за центри, проторактор, писатели, скала, водичи за чешма, центар за пронаоѓачи, Центар плоштад и центар з?
zoom_in

Инженер за почетнички и машини за алатки- Автоматски центар за центри, проторактор, писатели, скала, водичи за чешма, центар за

DEN 0.67

Стока
check Во продавницата

Комплет за алатки за стартување на квалитет вклучува 11 рачни алатки за секој хобисти, машинист и инженери Комплет за алатки вклучува - 1 x Центар Пронаоѓач, 1x Универзален мулти -употреба на протокторски мерач, 2 x Центар квадрати на капацитети 1.3 "и 3" дијаметар, 2 x водичи за чешма, пенкало за писател на карбид, мерач на длабочина на инженер, џебна клип за длабочина, 1 x Владетел на автоматски центар и а 6 ". PLS Проверете повеќе детали за секоја алатка во описот подолу. Се испорачува во квалитетна дрвена кутија. Секоја алатка поставена во обвивка од стиропор. Брза забрзана испорака преку следење на AWB бр. Во САД и во светот. Комплетот вклучува ** 1 x Центар Пронаоѓач, за пронаоѓање на центар на тркалезна лента за брзо и лесно лоциран центар. Мерач на џеб владетел. Служи 5 различни функции на централен пронаоѓач, заштитник на Bevel, 4-3/4 „владетел со 1/64“ дипломирања, владетел од 9,8 мм со дипломирања од 1 мм, делител на кругови и мерач на вежба за вежбање за проверка на 59 степени. Огрозено тело од не'рѓосувачки челик вклучува табела за референца за вежбање на чешма. Со ова не доаѓаат рачни упатства, бидејќи има опишано сликарско претставување на разни апликации. *** Центарот на кој било круг многу брзо од дијаметар до 38 (преку помал) и до 75 мм (преку поголем) ***** 2 x упатства за чешма, сет од 2 парчиња квалитетни водичи за чешма за вистинско прислушување. Алатка за водич за допрете на пролетниот центар за да се усогласи допрете за навојување на струг.

Поврзани производи..