• Свеж
ТОЛУОХУ ЗА JBL Мелодија 225tws/220tws Капак На Куќиштето, Носење/Отпорен На Удари/Водоотпорен Силиконски Заштитен Капак На Куќиштето На Кожата ЗА JBL Мелодија 225TWS/220TWS Безжи?
zoom_in

ТОЛУОХУ ЗА JBL Мелодија 225tws/220tws Капак На Куќиштето, Носење/Отпорен На Удари/Водоотпорен Силиконски Заштитен Капак На Куќиштето

DEN 1.67

Стока
check Во продавницата

[АНТИ-ИЗГУБЕНИ СО КАРАБИНЕР] Дизајниран ЗА JBL Мелодија 225 TWS и JBL Мелодија 220 TWS Доаѓа со метална кука за приврзок за клучеви, што го прави удобен и безбеден за носење НА ВАШАТА JBL Мелодија 225/220 навистина безжични слушалки насекаде. Земете ја вашата музика заедно за возење и уживајте во неа, не плашете се повеќе да не ја изгубите корицата ЈБЛ 220ТВС. [Отпорен на УДАРИ И ВОДООТПОРЕН] страничниот дизајн на мрежата против лизгање нуди подобра апсорпција на удари, а цврстото тело обезбедува заштита од 360° воено одделение ЗА Вашата Покривка JBL Мелодија 220 TWS, анти-шок/анти-лизгање/анти-отпечаток од прст/водоотпорен. [ВИСТИНСКО БЕЗЖИЧНО ПОЛНЕЊЕ] Без отстранување На Капакот На Куќиштето НА Јбл При жично полнење или безжично полнење.(Прецизен Прекин На Портата За Полнење). [ДВОЈНО ПОВРЗУВАЊЕ И BLUETOOTH СПАРУВАЊЕ] тоа воопшто нема да влијае на ВАШЕТО двојно ПОВРЗУВАЊЕ и bluetooth спарување, JBL Мелодија 220tws слушалки, JBL мелодија кожи обезбедува заштита од оклоп од воено одделение, додека не ја загрозува секоја функција на ВАШАТА JBL Мелодија 225 TWS и JBL Мелодија 220 TWS на кој било начин. [УСЛУГИ на КЛИЕНТИТЕ] обезбедување На Квалитет, ефикасна услуга, брза испорака. Ние се грижиме за сите прашања поврзани со квалитетот со замена или враќање на средствата. Вашето задоволство е наш врвен приоритет и обезбедуваме 100% Гаранција за Задоволство!. [АНТИ-ИЗГУБЕНИ СО КАРАБИНЕР] Дизајниран ЗА JBL Мелодија 225 TWS и JBL Мелодија 220 TWS. Доаѓа со метална кука за приврзок за клучеви, што го прави удобен и безбеден за носење НА ВАШАТА JBL Мелодија 225/220 навистина безжични слушалки насекаде. Земете ја вашата музика заедно за возење и уживајте во неа, не плашете се повеќе да не ја изгубите корицата ЈБЛ 220ТВС.

Поврзани производи..