• Свеж
Организатор за складирање на среќа со среќа, пластична кутија за складирање со алатки со сунѓерски душеци за заштита на алатки за поправка со повеќе функции за хар?
zoom_in

Организатор за складирање на среќа со среќа, пластична кутија за складирање со алатки со сунѓерски душеци за заштита на алатки за поправка

DEN 1294.40

Стока
check Во продавницата

Нашите клиенти го заслужуваат најдоброто, ако има какви било проблеми со квалитетот, ние секогаш сме тука за вас, слободно контактирајте не! Одделна кутија за складирање на додатоци и рачка за лизгање. Со сунѓерски душеци, може да ги заштити алатките. Заклучување на окото на подлогата, овозможува да се заклучи полето за алатки. Карактеристики : 1. Одделна кутија за складирање на додатоци и рачка што не се лизга. Со сунѓерски душеци, може да ги заштити алатките. Заклучување на окото на подлогата, овозможува да се заклучи полето за алатки.Спецификација : Големина : 9 W X 7 L X 1,85 H инчи/23 WX18 LX4.7 H CMColor : Black Material : Plastic Package Вклучен : 1 x алатка (исклучени алатки) нови производи со висок квалитет! Ако имате какви било сомнежи, ве молиме слободно контактирајте со нас, ние ќе ви одговориме во рок од шест часа.

Size:
9W x 7L x 1.85H Inches/23Wx18Lx4.7H cm
Color:
Black
Material:
Plastic
Package Included:
1 x Tool Box(Excluded Tools):
New high quality products! If you have any doubts, please feel free to contact us, we will answer you within six hours :

Поврзани производи..