• Свеж
Волдакс Пенсхапед тестер на киселост мерач на киселоста на кожата Мерач на вода за мерење на опрема PH98109 Комплет за тест на почвата pH
zoom_in

Волдакс Пенсхапед тестер на киселост мерач на киселоста на кожата Мерач на вода за мерење на опрема PH98109 Комплет за тест на почвата pH

DEN 2.33

Стока
check Во продавницата

Притиснете го копчето за напојување за да го вклучите и извадете го заштитниот капак Лесен за употреба, едноставна и јасна. За да постигнете подобри резултати, користете дестилирана вода или неутрален детергент за да ја навлажни контактната површина што треба да се тестира. Може да се користи во широк опсег, како што се киселоста на кожата, физичката киселост, почвата, одгледувањето, морската вода, итн. Стабилни работни перформанси и добра работна состојба. Направено од висок квалитетен пластичен материјал, издржлив во употреба и има долг животен век. Точно тестирање, ефикасно и брзо. Мал и преносен, добар помошник во образложената работа. Спецификација : Состојба : Сосема нов вид : Тестматеријал со киселост со пенкало : Пластична категорија : Прибл.9ozproduct Големина : Прибл. 75 x 51 x 25mm / 3 x 2 x 1 Интест опсег : 0.00-14,00phresolution : 0.01phbattery : 3 x 1.5 V (батерија на копчето AG-13) (не е вклучена) Капацитет на батеријата : 3 x 160 AMHWorking Температура : 0 ℃ -50 ℃ Пакет Список : Електрода за мерач на 1 x сонда1 x p H (батерии не се вклучени) 1 x шрафцигер1 x рачна белешка : 1. Ве молиме, дозволете грешка од 0‑2 см поради рачно мерење. Ви благодариме за разбирањето. Мониторите не се калибрирани исто, бојата на артиклите прикажана на фотографии може да се прикаже малку поразлична од реалниот предмет.

Condition:
Brand NewItem Type
Material:
PlasticWeight
Resolution:
0.01PH
Battery:
3 x 1.5V (AG-13 button battery) (Not Included)
Battery Capacity:
3 x 160Amh
Working Temperature:
0℃-50℃
Package List:
1 x Probe1 x PH Meter Electrode (Batteries Not Included)1 x Screwdriver1 x Manual 
Note:
1. Please allow 0‑2 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.3. In the following cases, the ph meter needs to be recalibrated:
it has been used for a long time after calibration, the battery is replaced, and the measurement accuracy is relatively high.

Поврзани производи..