• Свеж
Standелезен чадор штанд, модерна решетка за држачи за чадори, 55 x Ø 25 см, чадор за складирање на корпи за чадори за домашна употреба хотелско лоби комерцијално
zoom_in

Standелезен чадор штанд, модерна решетка за држачи за чадори, 55 x Ø 25 см, чадор за складирање на корпи за чадори за домашна

DEN 2.67

Стока
check Во продавницата

● Сигурен квалитет и фино изработка - издржлива метална конструкција и обложена завршна обработка, отпорен на корозија и здрав без да се соборува ● Современа и стилска шема - Уникатниот изглед е привлечен очите и веднаш се забележува. ● Разновиден и практичен - се користи како штанд за складирање за да се одржи долг/краток чадор, wallидни стапчиња, трска/стапчиња за одење и столбови за патувања во вашиот ходник, а исто така се служи како убава декорација во вашата дневна соба. ● Применливо за разни места - зазема малку просторија и убаво се вклопува во агол од вашата кујна, ходник, дневна соба и канцеларија итн. ● Имаме одличен тим за услуги на клиентите за да се осигураме за задоволството на клиентите! Ако наидете на кој било проблем кога користите, ве молиме контактирајте не и ние ќе одговориме во рок од 24 часа!. ● Сигурен квалитет и фино изработка - издржлива метална конструкција и обложена завршна обработка, отпорен на корозија и здрав без да се соборува. ● Современа и стилска шема - Уникатниот изглед е привлечен очите и веднаш се забележува. ● Разновиден и практичен - се користи како штанд за складирање за да се одржи долг/краток чадор, wallидни стапчиња, трска/стапчиња за одење и столбови за патувања во вашиот ходник, а исто така се служи како убава декорација во вашата дневна соба. ● Применливо за разни места - зазема малку просторија и убаво се вклопува во агол од вашата кујна, ходник, дневна соба и канцеларија итн. ● Имаме одличен тим за услуги на клиентите за да се осигураме за задоволството на клиентите! Ако наидете на кој било проблем кога користите, ве молиме контактирајте не и ние ќе одговориме во рок од 24 часа!.

Product name:
Umbrella stand
Material:
Iron
Process:
static paint process
Color:
gold, black
Product Dimension:
55 * 25 * 25cm;21.7inch x 9.8inch x 9.8inch
Package Contents:
1 * umbrella storage rack
Use scene:
home, company, foyer, hotel, etc.
✿ Tips:
1. This shop only sells umbrella stands, this does not include other items:
2. Due to different monitors, the product will have a little color difference, please refer to the actual product, thank you.:
3. Since the product is measured by hand, the error is 1-3CM. Please refer to the actual product, thank you for your understanding. :

Поврзани производи..