• Свеж
Дигитален Прецизен Пренослив Анализатор на Бои, CS - 10 8mm Колориметар Разликата Во Бојата Метар Висока Точност Дигитален Анализатор На Бои За Печатење Уред За Тестир
zoom_in

Дигитален Прецизен Пренослив Анализатор на Бои, CS - 10 8mm Колориметар Разликата Во Бојата Метар Висока Точност Дигитален Анализатор

DEN 272.00

Стока
check Во продавницата

Широк Спектар На Апликации : Колориметрите можат широко да се користат за откривање на бојата на различни материјали како што се стоматологија, пластика, овошје, текстил, автомобили итн и се користат во различни индустрии и боење како пластичен цемент, печатење, боја, текстил, печатење итн. Функција : инструментот е погоден за контрола на квалитетот на бојата, контрола на разликата во бојата, анализа на разликата во бојата, инспекција на земање примероци и онлајн инспекција во индустријата, како и помошно совпаѓање на боите во процесот на обликување со инјектирање, мастило, сликање и прскање. Карактеристики : висококвалитетни сензори и процесори се користат за да се обезбеди точност на преносот на оптичкиот сигнал и стабилноста на електричните сигнали. Инструментот е добро дизајниран и има карактеристики на висока прецизност, добра стабилност, практично работење, заштита на животната средина и преносливост. Лесен за Ракување : уредот може да складира 10 стандардни комплети примероци, а секој сет примерок може да складира 100 примероци податоци. Лесен за ракување и читање, еколошки. Лесен и Компактен : Лесен за ракување и носење дома или на отворено. Микро-печатач може да се поврзе со извештаи за печатење тестови во секое време, насекаде. Мерењето на сеопфатно вклопување избегнува неточности. Спецификација : Тип На Ставка : Колориметерматеријал : Абсколор : како што е прикажано на сликата големина : Прибл.90х75х207мм/3, 5х3х8, 1нежина : Прибл.2 oztypecs-10illumination system8/D(8°/дифузно осветлување),спекуларна рефлектирана светлина (SCI)вредност на дисплејот на дисплеј : L*a*b, L*C*h, Q*H*AB, Y xy, релативна вредност НА rgb : вредност на разликата во бојата : J*A*b), Q(L*C*h) : постојаност на Бојата на натопи : дијаметар8мм/0,3 во услови на мерење на 10° стандарден набљудувач, Cie d65 извор на светлина опсег за мерење* : 1-100ПОВТОРЛИВОСТСТАНДАРДНО Отстапување que * Ab, Во Рамките на 0,1(измерете ЈА белата калибрациона плоча 30 ПАТИ за да го пронајдете просекот)складирање10 комплети стандардни примероци; До 100 под секој стандарден примерок време на мерење околу 0,5 секунди мерење извор на светлина јазици кинески/англиски моќност4 x aa1.

Item Type:
Colorimeter
Material:
ABS
Color:
As shown in the picture
Size:
Approx.90x75x207mm/3.5x3x8.1in
Weight:
Approx.855g/30.2oz
TypeCS-10Illumination system8/D(8°/diffused illumination),specular reflected light (SCI)Display modeChromaticity value:
L*a*b, L*C*h, ΔE*ab, Y xy, relative RGB value
Package List:
1 x Colorimeter(Battery Not Included)1 x Black Correction Box1 x White Box Calibration Box1 x String1 x U Disk1 x Power Line:
Note:
1. Please allow 1‑2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Поврзани производи..