• Свеж
TJLSS Професионални електричари со алатка за хард плоча за чување торба за чување мултифункционален организатор водоотпорен
zoom_in

TJLSS Професионални електричари со алатка за хард плоча за чување торба за чување мултифункционален организатор водоотпорен

DEN 3570.24

Стока
check Во продавницата

Направено од ткаенина во Оксфорд, торбата со алатки е издржлива, носена, лесна и лесна за носење Торбата со алатки може да ви помогне да држите и организирате многу мали алатки. Постојат еластични ленти во торбата што ќе ги одржуваат алатките безбедно фиксирани. Има слики од алатка што укажуваат на кои алатки и каде би можеле да ставите. Тоа е одлична торба за складирање на алатки за електричари за време на инсталирање или одржување. Направено од ткаенина во Оксфорд, торбата со алатки е издржлива, носена, лесна и лесна за носење. Торбата со алатки може да ви помогне да држите и организирате многу мали алатки. Постојат еластични ленти во торбата што ќе ги одржуваат алатките безбедно фиксирани. Има слики од алатка што укажуваат на кои алатки и каде би можеле да ставите. Тоа е одлична торба за складирање на алатки за електричари за време на инсталирање или одржување. Направена од Оксфордска ткаенина, торбата со алатки е издржлива, носена, лесна и лесна за носење. Торбата со алатки може да ви помогне да држите и организирате многу мали алатки. Постојат еластични ленти во торбата што ќе ги чуваат алатките безбедно фиксирани. Има слики од алатка што укажува на кои алатки и каде би можеле да ставите. Тоа е одлична торба за складирање на алатки за електричари за време на инсталирање или одржување.

Item Name:
Multifunctional Tool Bag
Material:
Oxford Cloth
Package Included:
Toolkit*1:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
Light shooting and different displays may cause the color of the item in the picture a little different from the real thing. The measurement allowed error is +/- 1-3cm. :

Поврзани производи..