• Свеж
Галакси Таб А 8.0 2018 Случај, Dooge Високо Влијание Солиден Анти-Лизга Зафат Шок Апсорпција Заштитни Браник Случај Со Вграден Во Kickstand За Samsung Галакси Таб А 8.0 2018 СМ-T387 Вер?
zoom_in

Галакси Таб А 8.0 2018 Случај, Dooge Високо Влијание Солиден Анти-Лизга Зафат Шок Апсорпција Заштитни Браник Случај Со Вграден Во

DEN 340.80

Стока
check Во продавницата

Овој случај е компатибилен СО Samsung Galaxy Tab A 80 SM-T387 Verizon/Sprint/T-Mobile 2018 Ослободување САМО. Тоа НЕМА да работи за 2015 / 2017 Верзија Табот 8.0, или било кој друг модел уред. Дизајн на штандот : Вградениот држач за удар е совршено сместен под агол што овозможува оптималната позиција за гледање да се сретне со слободно гледање раце, со кои се соочува времето и читањето. Подигнете Ја Заштитата На Екранот На Усните : дизајнот на усните со подигнување на предната страна е 3мм повисок од Екранот и Камерата, помага да се заштити камерата на екранот од гребнатини и ознаки при лежење на рамна површина. Заштита отпорна На удари : двослоен детски доказ за деца тврд компјутер + мекиот браник tpu нуди анти-зафат и тенок профил и обезбедува тешка заштита од случајни капки, удари и испакнатини. Заштита На Копчето : мекиот TPU може да ги заштити сите копчиња, а сите прецизни исечоци се совршени за звучници, порта за полнење и копчиња. Овој случај е компатибилен СО Samsung Galaxy Tab A 8.0 SM-T387 Verizon/Sprint/T-Mobile 2018 Ослободување САМО. Тоа НЕМА да работи за 2015 / 2017 Верзија Табот 8.0, или било кој друг модел уред. Дизајн на штандот : Вградениот држач за удар е совршено сместен под агол што овозможува оптималната позиција за гледање да се сретне со слободно гледање раце, со кои се соочува времето и читањето. Подигнете Ја Заштитата На Екранот На Усните : дизајнот на усните со подигнување на предната страна е 3мм повисок од Екранот и Камерата, помага да се заштити камерата на екранот од гребнатини и ознаки при лежење на рамна површина. Заштита отпорна На удари : двослоен детски доказ за деца тврд компјутер + мекиот браник tpu нуди анти-зафат и тенок профил и обезбедува тешка заштита од случајни капки, удари и испакнатини.

Поврзани производи..