• Свеж
iSaddle Автомобил Држач За Лепило За Задна Камера-Универзална Прилагодлива Резервна Камера На Возилото Задно Стакло На Шофершајбната Двострана Лента Комплет За Држа?
zoom_in

iSaddle Автомобил Држач За Лепило За Задна Камера-Универзална Прилагодлива Резервна Камера На Возилото Задно Стакло На Шофершајбната

DEN 127.84

Стока
check Во продавницата

?Само Држач За Камера!!! Обратна Камера НЕ Е ВКЛУЧЕНА!!!? Нема Потреба Повеќе Да Дупчите Дупки На Вашето Возило За Камера!, И Никогаш Не Грижете Се За Камерата Ќе Падне На Патот! костум За Држач за Монтирање На Задниот Прозорец Со Поголемиот дел Од Камерата За Рикверц На Автомобилот И/или Резервната Камера На Автомобилот од Камерата За Цртичка/Комплетот За Камера За Огледало. Лесно Е Да Ја Преместите Камерата На Друго Возило Компатибилен СО ВОЛФБОКС G840 S И t10 mirror dash cam, Компатибилен со vantop 609 dash cam и така натаму. резервна камера резервна копија камера заден поглед камера заден преглед камера обратна камера задна камера задна камера задна камера обратна камера Држач За Држач За Камера Универзален Само држач цртичка камера огледало камера.

Поврзани производи..