• Свеж
Cabilock Utensil Носителот Кујна Материјали Готвење Utensil Организатор Издлабени Бамбус Стапчиња За Јадење Прибор За Јадење Носителот Flatware Носителот Пен Носителот Носител?
zoom_in

Cabilock Utensil Носителот Кујна Материјали Готвење Utensil Организатор Издлабени Бамбус Стапчиња За Јадење Прибор За Јадење Носителот

DEN 1.00

Стока
check Во продавницата

Пластика ОРГАНИЗАТОР НА ПРИБОР : Изработен од бамбусови материјали, издржлив и практичен за долготрајна употреба. ДРЖАЧ за ПРИБОР за ЈАДЕЊЕ : погоден за чување на вашиот прибор за јадење, како што се стапчиња за јадење, лажици и вилушки или пенкала. ДРВЕНИ СРЕБРЕНИ САДОВИ КАДИ : Погоден за дома, хотел, ресторани, ресторан за брза храна, продавница за храна итн. ДРЖАЧ ЗА КУЈНСКИ ПРИБОР : исто така може да биде украс за вашата кујна, може да биде и одличен канистер за складирање. СРЕБРЕНИ САДОВИ ЗА СКЛАДИРАЊЕ КАДИ : има стилски и едноставен изглед и не зазема премногу простор. Пакетот Вклучува 1 х Карактеристики На Кофата За Стапчиња-Материјал : Бамбус-има стилски и едноставен изглед и не зазема премногу простор. - Големина : Околу 16,00Х9, 00Х9, 00см/ 6, 29Х3, 54Х3, 54во - Изработени од бамбусови материјали, издржливи и практични за долготрајна употреба. - Погоден за чување стапчиња за јадење и уредување на приборот за готвење на работната маса. - Боја : Боја На Дрво-Многу погодна за чување лажици, вилушки, стапчиња за јадење, сребрени садови или други мали прибор. - Имајќи прифатлива цена, може да се користи и како држач за складирање канцелариски материјал. Опис на стоката овој производ е држач за складирање на работна површина, изработен од бамбус материјал, стабилен и издржлив.

Поврзани производи..