• Свеж
ЈИХЈ Бамбус Облека Облека Решетката, Преносни Тркалање Најблиску Организатор, Со Врвот Полица и 2 Нивоа Чевли За Складирање Полици, За Облека Чевли Самостоен Диспл?
zoom_in

ЈИХЈ Бамбус Облека Облека Решетката, Преносни Тркалање Најблиску Организатор, Со Врвот Полица и 2 Нивоа Чевли За Складирање Полици,

DEN 2.00

Стока
check Во продавницата

●Многу Простор За Складирање ● овој држач за облека е опремен со 1 горна прачка, полица за складирање од 2 нивоа за да ви даде повеќе опции за складирањеМоже да се користи во ходникот,спалната соба,дневната соба,балконот,канцеларијата и продавницата,како што сакате. ●Атрактивна И Цврста Q Триаголна рамка и задебелени стапала ќе бидат најдобрата гаранција за стабилност.Оваа закачалка е изработена од бор дрвена.Висока цврстина,висока отпорност на корозија, не е лесно да се оштети. ●Повеќенаменска Полица●Оваа решетка за виси облека може да се користи и како висечка решетка за растенија.Тешката долна полица може да ги складира вашите големи саксии;висечки растенија што можат да бидат суспендирани од горната прачка. ●Лесен за движење ● дизајн на Долни 4 тркала, лесен за движење во спалната соба, дневната соба,bathroom.It работи нормално без тркала ако нема потреба да се движат.Лесно за склопување и расклопување. ●Лесно За Склопување Имаме јасен, јасен опис и алатка за инсталација во пакетот за кој не се потребни дополнителни алатки.Можете лесно да се соберете со повикување на упатството за инсталација. Оваа атрактивна цврста и мултифункционална решетка за облека е совршено решение за чување капи,вратоврски,шалови,чанти,палта,џемпери,чевли,дури и кутии за складирање и сл.

Поврзани производи..