• Свеж
Бестонзон Деца Бенто Кутија Деца Бенто Кутија Деца Бенто Кутија Јапонски Суши бенто оброк првично контејнери оброк првично јапонски Бенто Кутија Кутија Поделена ?
zoom_in

Бестонзон Деца Бенто Кутија Деца Бенто Кутија Деца Бенто Кутија Јапонски Суши бенто оброк првично контејнери оброк првично јапонски Бенто

DEN 327.36

Стока
check Во продавницата

АПС ЈАПОНСКИ РУЧЕК БЕНТО КУТИЈА овој производ е изработен од висококвалитетен материјал, кој може да се користи долго време. 3 ПРЕГРАДИ БЕНТО КУТИЈА оваа кутија за ручек може да се стави во машина за перење садови, многу практична и удобна за чистење. СУШИ ПОСЛУЖАВНИК со КАПАК Безбедно За деца и возрасни, може да обезбеди дека ќе можете да уживате во вкусна храна секој ден. КУТИИ ЗА НОСЕЊЕ СУШИ Ова е запечатена кутија за храна, така што не се грижите дали вашата храна во кутија ќе се истури. ЈАПОНСКИ СУШИ ПОСЛУЖАВНИК можете да ја ставите вашата храна во различен формат и не грижете се за вкусот на храната ќе биде засегнат. ЈАПОНСКИ РУЧЕК БЕНТО КУТИЈА овој производ е изработен од висококвалитетен материјал, кој може да се користи долго време. 3 ПРЕГРАДИ БЕНТО КУТИЈА оваа кутија за ручек може да се стави во машина за перење садови, многу практична и удобна за чистење. СУШИ ПОСЛУЖАВНИК со КАПАК Безбедно За деца и возрасни, може да обезбеди дека ќе можете да уживате во вкусна храна секој ден. КУТИИ ЗА НОСЕЊЕ СУШИ Ова е запечатена кутија за храна, така што не се грижите дали вашата храна во кутија ќе се истури. ЈАПОНСКИ СУШИ ПОСЛУЖАВНИК можете да ја ставите вашата храна во различен формат и не грижете се за вкусот на храната ќе биде засегнат. Пакетот Вклучува 1 х Карактеристики На Бенто Кутија-Поделен дизајн, различни јадења може да се чуваат во различни мрежи и нема да влијаат едни на други.

Поврзани производи..