• Свеж
Валиклуд Свадба Декор Свадба Декор 2 Пара Жени Градник Екстендери Градник Свадба Продолжување Ремен Декоративна Долна Облека Држач Тока За Невестински Нега Мајчи?
zoom_in

Валиклуд Свадба Декор Свадба Декор 2 Пара Жени Градник Екстендери Градник Свадба Продолжување Ремен Декоративна Долна Облека Држач Тока За Невестински

DEN 1.00

Стока
check Во продавницата

90% Памук/10% Вискоза продолжување на ременот За градник Дизајниран Во невидлив и шик декор, исто така може да биде додаток на вашиот декор, направете ја вашата облека повеќе. продолжувачи На градник За грб Изработени од и еколошки материјал и практични за долготрајна употреба. градник бенд екстендер Исклучителна во изработка и око-фаќање, нежна за кожата и безбедно вашиот надвор рамо облека од лизгање надвор. продолжувач На ремени За градник Лесен За и отстранување од долна облека, костуми за вашата облека со различна боја. продолжувач за градник За итни случаи Украсен Со исклучителен дизајн, убав и привлечен, нема да му наштети на вашето тело. Опис2 Парови Женски Продолжувачи На Градник Ремен За Продолжување На Венчавката Декоративна Тока За Држач За Долна Облека За Невестинско Доилкакарактеристики-Боја : Сребро; - Материјал : легура На Железо;-Големина : Околу 44, 00Х1, 80Х0, 10см;Пакет Со 2 пара х ремени за долна облека.

Поврзани производи..