• Свеж
Сад За Шеќер Од Нерѓосувачки Челик, Полиран Сад За Зачини Со Сјајна Површина Опремен Со Капак Од Калено Стакло И Лажица Од Нерѓосувачки Челик Погоден За Дома И Кујн?
zoom_in

Сад За Шеќер Од Нерѓосувачки Челик, Полиран Сад За Зачини Со Сјајна Површина Опремен Со Капак Од Калено Стакло И Лажица Од Нерѓосувачки Челик

DEN 1132.80

Стока
check Во продавницата

ИЗДРЖЛИВ МАТЕРИЈАЛ : Изработен од нерѓосувачки челик 304, не е лесно да ' рѓа, издржлив, отпорен на оксидација и отпорен на киселина ЛЕСНО ЗА ЧИСТЕЊЕ : сите компоненти може да се исчистат во машина за миење садови, а површината е мазна и лесна за миење со рака. ДОДАТОЦИ : Опремени со лажица од нерѓосувачки челик и видлив капак од калено стакло, јасно можете да ја видите преостанатата количина на зачини. ПРИМЕНИ на : таа е погодна за складирање на сол, мононатриум глутамат, пилешки прав, шеќер, чили и други зачини. ЛЕСНО СЕ СОВПАЃА : елегантниот и модерен метален изглед од нерѓосувачки челик може добро да се совпадне со секоја кујна со различен стил на декорација. Опремени со лажица од нерѓосувачки челик и видлив капак од калено стакло, јасно можете да ја видите преостанатата количина на зачини. Таа е погодна за складирање на сол, мононатриум глутамат, пилешки прав, шеќер, чили и други зачини. Изработен од нерѓосувачки челик 304, не е лесен за ' рѓа, издржлив, отпорен на оксидација и отпорен на киселина. Сите компоненти може да се исчистат во машина за миење садови, а површината е мазна и лесна за миење со рака. Елегантниот и модерен метален изглед од нерѓосувачки челик може добро да се совпадне со секоја кујна со различен стил на декорација.Спецификација : Тип На Ставка : Материјал За Тегла За Зачини Од Нерѓосувачки Челик : 304 Нерѓосувачки Челик + Стаклена Тежина : Прибл.

Item Type:
Stainless Steel Spice Jar
Material:
304 Stainless Steel + Glass
Weight:
Approx. 216g / 7.6oz
Color:
Stainless Steel Color
Package List:
1 x Pot Body:
1 x Cover :
1 x Spoon:

Поврзани производи..