• Свеж
Градите Масажер, Електричен Инструмент За Подобрување На Градите, Липосукција Зголемување На Градите Стои Доста Мајчино Млеко Инструмент За Убавина
zoom_in

Градите Масажер, Електричен Инструмент За Подобрување На Градите, Липосукција Зголемување На Градите Стои Доста Мајчино Млеко Инструмент За

DEN 320.00

Стока
check Во продавницата

● Користете поголема самодоверба, преку принципот на вакуумска адсорпција, помогнете им на градите да се концентрираат, да ја зголемат содржината на градите и да ги направат женските гради да стојат и зајакнат ● Решете ги сите проблеми со градите - Погоден За сите типови кожа, погоден за пациенти со дисплазија на градите, рамни гради, доење што доведува до доделување на градите, деформација на градите итн. ●Помага да се активира виталноста на клетките на дојката, да се концентрираат маснотиите, да се детоксицираат токсините, да се промовира метаболизмот, да се подобри микроциркулацијата, да се спречи хиперплазија на дојката, болка и така натаму. ● Со притискање на копче, моќниот мотор може да произведе нежно дејство на пумпање, бидејќи брадавицата е многу среќна и може брзо да ги прошири градите. Применливо за сите видови кожа, погодно за дисплазија на дојка, рамни гради, опуштени гради, деформација на градите и други причини за доделување на градите. Големина на вшмукување чаша (опционално) : S (а И Б чаша), L (C чаша) S = 12cml = 13,5 cmspececiation : Материјал : ABS + силикон + електронски компонентивнес : AC 120 V-240 V 50 / 60 HZOutput : DC3 V / 800m ACharging време : околу 6-8 часовна моќност : 55kpacarton големина : прибл. 21,5 * 22см / 8,46 * 8,6 инчи тежина на пакетот : Околу 575 Грамситем Тип : Масажер На Дојкафункција : Зголемување и зајакнување на градите, одржување на еластичноста на градите и erкцијаинструкции : 1.

Material:
ABS + silicone + electronic components
Input:
AC 120V-240V 50 / 60HZ
Output:
DC3V / 800mA
Charging time:
about 6-8 hours
Suction power:
55Kpa
Carton size:
approx. 21.5 * 22cm / 8.46 * 8.6 inches
Package weight:
about 575 grams
Item Type:
Breast Massager
Function:
Enlarge and strengthen breasts, maintain breast elasticity and erection
Instructions:
1. Turn on the machine, adjust to the lowest level, and then touch the breast (make sure there is no air flow) for absorption and desorption.:
2. Adjust the suction power to the highest level as needed, and then restore it to the lowest level. This takes about 30 minutes.:
3. When using it for the first time, please charge the device for 6 to 8 hours, do not charge within 8 hours. It supports overload work.:
The package contains:
1 x breast massager:
2 suction cup:
2 silicone ring:
1 power adapter :

Поврзани производи..