• Свеж
Загреана карач за трепки Електрични трепки со сензори со силиконски влошки за загревање, без никакви трепки за трепки, прицврстувач на електричен трепки загреана ?
zoom_in

Загреана карач за трепки Електрични трепки со сензори со силиконски влошки за загревање, без никакви трепки за трепки, прицврстувач на

DEN 1380.80

Стока
check Во продавницата

Интелигентна контрола на температурата, овој електричен виткач на трепките е лесен за работа, кога прекинувачот е вклучен, силиконскиот филм се претвора во зелена 65 ℃ сина 85 ℃ 2 Поставување на температурата по избор, можете да го изборите да ја следите вашата потреба Прекрасен топол подарок, загреаниот карач на камшик може да биде топол подарок за мајка, ќерка, сопруга, девојка. Поставете ги повеќето форми на очите, загреаниот карач на камшик обезбедува точен агол на лак, совршени криви и ширина се професионално дизајнирани и тестирани за повеќето облици на очите, имајте слободно во умот, виткањето на трепките никогаш не било толку без напор со наредувањето на окото. Загреаниот виткач на трепките за бујно подолги трепки, професионалното загревање на трепките за греење ви помагаат да добиете трепки без напор за неколку секунди, може да создаде најмногу обемнини трепки и да одржувате убави трепки во текот на целиот ден. Експертски совети : По завршувањето, нанесете маскара за подобар резултат. Само 30 секунди за да се загреат, загреаниот виткач на трепките го загрева Qu. Потребно е само 1 минута секој ден за прекрасни трепки и ќе уживате во шармантни трепки цел ден. Интелигентна контрола на температурата, овој електричен виткач на трепките е лесен за работа, кога прекинувачот е вклучен, силиконскиот филм се претвора во зелена 65 ℃ сина 85 ℃ 2 Поставување на температурата по избор, можете да го изборите да ја следите вашата потреба. Прекрасен топол подарок, загреаниот карач на камшик може да биде топол подарок за мајка, ќерка, сопруга, девојка. Поставете ги повеќето форми на очите, загреаниот карач на камшик обезбедува точен агол на лак, совршени криви и ширина се професионално дизајнирани и тестирани за повеќето облици на очите, имајте слободно во умот, виткањето на трепките никогаш не било толку без напор со наредувањето на окото. Загреаниот виткач на трепките за бујно подолги трепки, професионалното загревање на трепките за греење ви помагаат да добиете трепки без напор за неколку секунди, може да создаде најмногу обемнини трепки и да одржувате убави трепки во текот на целиот ден. Експертски совети : По завршувањето, нанесете маскара за подобар резултат.

Поврзани производи..