• Свеж
Mahza Hooks Expansion Expansion Expansion Expansion Expansion Expansion Expansion Cook Cock Inspection Well Mesh Повлечете ја куката за експлозија.
zoom_in

Mahza Hooks Expansion Expansion Expansion Expansion Expansion Expansion Expansion Cook Cock Inspection Well Mesh Повлечете ја куката за експлозија.

DEN 2.67

Стока
check Во продавницата

- лесно да се исчисти и нема да ја оштети површината на идот *Направено од високо квалитетен 304 не'рѓосувачки челик, погоден за внатрешна и надворешна употреба, нема да 'рѓа дури и во влажна околина. *Широко користени во огради, анти-кражба на врати и прозорци, облеки, крошна, фиксирање на климатизација, декорација на домови, инженеринг, местење и прицврстување на хардвер, итн. *Лесно за инсталирање, експанзијата се создава со затегнување на навојна завртка што вади а Засилен конус што го проширува ракавот до wallидот на дупката. ❃multi-намена и издржлива, може да се користи за разни : куки за алатки, куки за палто, куки за клучеви, куки за облека, куки за пешкири. - лесно да се исчисти и нема да ја оштети површината на идот. *Направено од високо квалитетен 304 не'рѓосувачки челик, погоден за внатрешна и надворешна употреба, нема да 'рѓа дури и во влажна околина. *Широко користени во огради, анти-кражба на врати и прозорци, облеки, крошна, фиксирање на климатизација, декорација на домови, инженеринг, местење и прицврстување на хардвер, итн. *Лесно за инсталирање, експанзијата се создава со затегнување на навојна завртка што вади а Засилен конус што го проширува ракавот до wallидот на дупката. ❃multi-намена и издржлива, може да се користи за разни : куки за алатки, куки за палто, куки за клучеви, куки за облека, куки за пешкири.

Поврзани производи..