• Свеж
Klkcms Организатор за складирање решетката заштеда на простор за заштеда на wallид монтиран во форма на зајак, преносен мултифункционален држач за виси за корпи ?
zoom_in

Klkcms Организатор за складирање решетката заштеда на простор за заштеда на wallид монтиран во форма на зајак, преносен мултифункционален држач

DEN 2.33

Стока
check Во продавницата

* Мултифункционално : решетката за складирање на зајаци може да се користи за складирање на тоалети во бањата, а може да се користи и во кујната за чување стапчиња за јадење и лажици, итн Тој е погоден за многу прилики. * Материјал : Решетката за складирање направен од високо квалитетни материјали е издржлив. * Вентилација : 32 дупки од кутијата за организатор на алатки за шминка се рамномерно распоредени, дренажата е брза, дренажата е влага и е чиста и хигиенска. * Погодност : Куката на дното на решетката за складирање е погодна за висечки предмети, а големиот дизајн на отворање е лесен за употреба и лесен за складирање. * Монтиран на wallидот : Полицата е ослободена од дупки и нокти, не го оштетува wallидот, а висечкото складирање го намалува контакт со дамки и заштедува простор. Опис : - Монтиран на wallидот : Полицата е ослободена од дупки и нокти, не го оштетува wallидот, а висечкото складирање го намалува контакт со дамки и заштедува простор. - Вентилација : 32 дупки од кутијата за организатор на алатки за шминка се рамномерно распоредени, дренажата е брза, дренажата е влага и е чиста и хигиенска. - Мултифункционално : решетката за складирање на зајаци може да се користи за складирање на тоалети во бањата, а може да се користи и во кујната за чување стапчиња за јадење и лажици, итн.

- Material:
PP
Size Chart:
24cmx15cm/9.45inchx5.91inch:
Package Includes:
1 Hanging Basket Holder:
Note:
Please allow slightly errors due to manual measurement and different monitors.:

Поврзани производи..