• Свеж
Безжичен Компјутер Контролер, Компјутер Игри Контролер За Windows7/8/10/11/MacOS/iPhone/Android/Switch/OLED, Безжичен Контролер за КОМПЈУТЕР Со Прилагодливо Led Осветлување, Копчиња За ' ?
zoom_in

Безжичен Компјутер Контролер, Компјутер Игри Контролер За Windows7/8/10/11/MacOS/iPhone/Android/Switch/OLED, Безжичен Контролер за КОМПЈУТЕР

DEN 495.84

Стока
check Во продавницата

Безжичен компјутер контролер поддржува (Windows 7/8/10/11)/i Phone/Андриод/Mac OS/Прекинувач/OLED Длабоко Поддржува Apple Аркада И Мфи Игри. Линеарно Копче Тигар. Поддршка Мулти-Платформа. Прилагодлива Турбо Брзина. Програмабилно Копче За Враќање. Нелизгачки И Анти-Пот Дизајн. Прилагодлива Лед Осветлување леснотија. Прилагодлива Двојна Чувствителност На Удар. Прилагодлива Аналогна Чувствителност На Стап. €Безжичен Компјутер Контролер Универзална Компатибилност●Безжичен Игри Контролер поддржува i OS/Android/Mac OS/Прекинувач/КОМПЈУТЕР, и тоа е компатибилен Со WINDOWS XP/ 7/8/10/11 И Андроид 4.Не Поддржува p2/p3/p4/Xbox. ●Џојстик за играње без лизгање е designedономски дизајниран, лесен За држење, изработен од материјал што не се лизга и отпорен на пот, не е лесен за лизгање,што може да ви овозможи да играте безгрижно и да го ослободите притисокот.Вдлабнатината и текстураната површина на џојстикот цврсто се вклопуваат во прстите и спречуваат лизгање во интензивни игри, давајќи ви целосна контрола,подобрување на потопувањето во играта. ●Турбо Функција и ЛЕР Автоматско Прилагодување Q контролорот За безжичен компјутер има 3 нивоа на прилагодлива турбо брзина, поставување на функцијата на Копчето за прилагодување Назад Со Копчето За Позитивна функција На Турбо функција, R-joystick,копче за дома со LED светло,Три нивоа на интензитет на светлина, што може целосно да се исклучи што го прави, за време на играта можете да го прилагодите интензитетот на вибрациите на ниско/средно/високо според вашите потреби ОД T/FN и D-pad.it лесно за вас да ги завршите предизвиците во играта. ●Безжичен Контролер Со двоен Мотор И Движење ● оваа надградба На контролорот на компјутерот има вградени двојни мотори со 3 прилагодливи интензитети на вибрации за да ви овозможи поладно, пореално искуство со игри.

Поврзани производи..