• Свеж
Хигр Отстранлив Рап За Стапала, Стругалка За Стапала Од Нерѓосувачки Челик, Педикир За Чистење Стапала За Отстранување На Тврдата Кожа За Влажни И Суви Стапала
zoom_in

Хигр Отстранлив Рап За Стапала, Стругалка За Стапала Од Нерѓосувачки Челик, Педикир За Чистење Стапала За Отстранување На Тврдата

DEN 1.67

Стока
check Во продавницата

Отстранлив Дизајн : датотеката за Стапала што се одвојува назад, многу удобна, Не е лесна за ' рѓа, обезбедува цврстина, чиста и хигиенска миење по користење на вода Рачка што не се лизга : нежна и удобна гумена рачка и неговиот дизајн што не се лизга ви помага цврсто да ја држите датотеката за стапалото и брзо и ефикасно да ја отстраните мртвата кожа. Предности На Дизајнот на Рапа за стапала : дизајн На Суспензија Со Овална шема на уста, оваа рапа за стапала има разумна површина за мелење и одговара на кожата на стапалото. Пренослив Дизајн : погоден за сите луѓе дизајн. Погоден е за постари лица, спортисти, келнери и келнерки и оние чии стапала имаат вишок мртва кожа. Сува и Влажна : Датотека За Стапала Изработена од сечило од нерѓосувачки челик 304. Обезбедува подеднакво добри резултати и на суви и на влажни површини на стапалата. Спецификација : категорија На Ставки : Материјал За Датотека За Стапала : ABS+нерѓосувачки челик боја : Црна, бела боја : околу 28,5 x 6cm Weight : 115 gdetachable дизајн на грбот : може да се одвои и исчисти по триење, што е многу погодно.Функција на производот : Ефикасно отстранете ја густата и тврда мртва кожа и калусите на стапалата.Датотеката за стапала Може да се користи и во влажни и во суви услови, но препорачуваме да ја користите на влажно.

Item category:
Foot File
Material:
ABS+stainless steel
Color:
Black, white
Size:
about 28.5 x 6cm
Weight:
115 g
Detachable back design:
It can be detached and cleaned after rubbing, which is very convenient.
Product function:
Effectively remove thick and hard dead skin and foot calluses.
Foot File Can be used in both wet and dry conditions, but we recommend using it in the wet.:
1. Soak your feet in warm water for 10-15 minutes to soften the skin, then use the Stainless Steel Foot Rasp Callus Remover to exfoliate your feet in up and down direction.:
2.After scrubbing the calluses and dead skin, use the side of the fine file to smooth your feet to get the best pedicure.:
3For best results, apply some moisturizer, lotion or cream to keep the softness.:
Contents include:
1 x Foot File :

Поврзани производи..