• Свеж
Држач за боксови И Монтирање Компатибилен Со Dt Истражување DT361AM - Џебен Алуминиумски Држач 3-во-1, Пренослив, Повеќеаголен Држач За Гледање За Dt Истражување DT361AM-Мета?
zoom_in

Држач за боксови И Монтирање Компатибилен Со Dt Истражување DT361AM - Џебен Алуминиумски Држач 3-во-1, Пренослив, Повеќеаголен

DEN 399.20

Стока
check Во продавницата

? [ПРИЛАГОДЛИВ] Држач За Боксови И Монтирање Компатибилен со Dt Истражување DT361 AM Џебниот Алуминиумски Држач 3-во-1 е алатка за повеќекратна употреба која може да се прилагоди на потребите НА ВАШИОТ DT361 AM и доволно мала за да се вклопи во вашиот џеб помеѓу употребата. ? [ЕЛЕГАНТЕН ДИЗАЈН] Елегантна четкана завршница ОД АЛУМИНИУМСКА ЛЕГУРА за помодерен, софистициран дизајн. ? [НЕЛИЗГАЧКИ ЗАФАТ] Опремен со гумени стапала за да спречи лизгање. ⚓ [БЕЗБЕДНА И ЗДРАВА] цврстата конструкција не се закопчува под притисок, исто така може да се олабави или затегне според потребата. ? [ПАМЕТНА ТЕХНОЛОГИЈА] задниот дел на штандот е отворен ЗА ЛЕСНА ТРАНЗИЦИЈА, како и проток на воздух под ВАШИОТ DT361 AM; одлично место за чување дополнителни хартии исто така!. ? [ПРИЛАГОДЛИВ] Држач За Боксови И Монтирање Компатибилен со Dt Истражување DT361 AM. Џебниот Алуминиумски Држач 3-во-1 е алатка за повеќекратна употреба која може да се прилагоди на потребите НА ВАШИОТ DT361 AM и доволно мала за да се вклопи во вашиот џеб помеѓу употребата. ? [ЕЛЕГАНТЕН ДИЗАЈН] Елегантна четкана завршница ОД АЛУМИНИУМСКА ЛЕГУРА за помодерен, софистициран дизајн. ? [НЕЛИЗГАЧКИ ЗАФАТ] Опремен со гумени стапала за да спречи лизгање. ⚓ [БЕЗБЕДНА И ЗДРАВА] цврстата конструкција не се закопчува под притисок, исто така може да се олабави или затегне според потребата. ? [ПАМЕТНА ТЕХНОЛОГИЈА] задниот дел на штандот е отворен ЗА ЛЕСНА ТРАНЗИЦИЈА, како и проток на воздух под ВАШИОТ DT361 AM; одлично место за чување дополнителни хартии исто така!. Држач за боксови И Монтирање Компатибилен со Dt Истражување DT361 AM.Зачувај вашиот ' рбетот и вашите пари! Користете го овој вешт уред за да го подигнете и спуштите ВАШИОТ DT361 AM или други уреди како што е таблет, па дури и книга за корекција на држењето на телото и поудобно работно опкружување.

Поврзани производи..