• Свеж
Sherchpry 1 сет торта шпатула Поставете сервер за торта, не'рѓосувачки челик прибор постави метални прибор постави торта за сервирање прибор за сервери за тестови за те?
zoom_in

Sherchpry 1 сет торта шпатула Поставете сервер за торта, не'рѓосувачки челик прибор постави метални прибор постави торта за сервирање прибор

DEN 269.28

Стока
check Во продавницата

Намалување на пицата- Исклучителна изработка и романтичен дизајн, свадби, сет на сервери за торта Нож за ножеви со торта- Сет за сервирање со нож за торта Мора да биде збир на практични и основни алатки за печење торта што ги заслужувате. Сет за торта и сервер- со керамичка рачка, направете го тоа поубав и шик, погоден за употреба на кујна или забава. Пица- ?? Алатка за кревање торта секачот за торта и лопата може да биде да се подигнат и исечат пица, колачи, пити и курви,. Алатка за печење- секачот за торта има фино засилен што парчиња низ совршено без напор. Намалување на пицата- Исклучителна изработка и романтичен дизајн, свадби, сет на сервери за торта. Нож за ножеви со торта- Сет за сервирање со нож за торта Мора да биде збир на практични и основни алатки за печење торта што ги заслужувате. Сет за торта и сервер- со керамичка рачка, направете го тоа поубав и шик, погоден за употреба на кујна или забава. Пица- ?? Алатка за кревање торта секачот за торта и лопата може да биде да се подигнат и исечат пица, колачи, пити и курви,. Алатка за печење- секачот за торта има фино засилен што парчиња низ совршено без напор. Список на пакети 1 x секач за торта 1 x Карактеристики на лопата за торта -Материјална : керамички, секач за сервер за десерт од не'рѓосувачки челик -Стронг материјал од не'рѓосувачки челик, висока цврстина, добра отпорност, издржлива сет на шпатула од пица од не'рѓосувачки челик.

Поврзани производи..