• Свеж
Кабинет ЗА Датотеки ЗА Складирање ЧЕЛИК МИЈИКО со 4 Врати, Кабинет За Поднесување Што Може Да Се Заклучи, Кабинет Од Бел Челик Од 72 Инчи со 4 Полици, За Домашна Канцел?
zoom_in

Кабинет ЗА Датотеки ЗА Складирање ЧЕЛИК МИЈИКО со 4 Врати, Кабинет За Поднесување Што Може Да Се Заклучи, Кабинет Од Бел Челик

DEN 3199.68

Стока
check Во продавницата

●Внимателен Дизајн●Метален Кабинет За Преграда Од 2 Нивоа е дизајн со 4 Врати и 2 Прилагодливи Полици, кои можат да ги издржат тешките предмети без деформација, можете да ги ставите предметите што ги сакате и во канцеларија или дома ●Кабинет за Складирање на челик●Изработен Од Цврст И Издржлив Ладно Валани Челик. Обложен со прашок без фосфор, кој е отпорен на ' рѓа и отпорен на дамки. 2 прилагодливи полици ќе ги задоволат вашите различни потреби и ќе постават разни предмети. ●Пространа Основна Кабинет●големина На Метален Кабинет за Складирање 35,4" H_ 31,5 "W_ 15,7" D, Челичниот кабинет обезбедува голем простор за складирање со две полици за прилагодување на висината, што е совршено за складирање на широк спектар на материјали. ●ДОВОЛЕН ПРОСТОР●овој бел метален ормар има 4 полици и два комплети издржлив систем за заклучување, кои обезбедуваат доволно простор за домашни и канцелариски материјали и други вредни предмети. Тоа ќе одговара на секој комерцијален канцелариски декор или складирање на домашна гаража. ●Лесно Склопување Кабинетот За Складирање Со врати ќе се испраќа во добро пакување, а сите делови се јасно вклучени и обележани. Лесни за следење инструкции за инсталација и алатки за склопување се обезбедени со кабинет. 4 ВРАТИ СО ЗАКЛУЧУВАЊЕ И КЛУЧЕВИ.

Поврзани производи..