• Свеж
Дисплеј Решетката, Еднократно 3-Димензионални Часовник Дисплеј Стојат Дома Украс Акрилик За Дома За Дневна Соба
zoom_in

Дисплеј Решетката, Еднократно 3-Димензионални Часовник Дисплеј Стојат Дома Украс Акрилик За Дома За Дневна Соба

DEN 142.56

Стока
check Во продавницата

Држач за дисплеј со висина ОД 25 СМ, погоден за поставување ѕиден часовник од 12-14 инчи Издржлив и изработен од висококвалитетен акрилен материјал, не е лесно да се оштети. Таа е погодна за поставување фото албуми, часовници, сертификати и други објекти. Транспарентен акрилен материјал е транспарентен, погоден за сите видови на појавување на бојата на домот. 3-Димензионални и убави, погодни за модерен стил и декорација во Нордиски стил. Транспарентен акрилен материјал е транспарентен, погоден за сите видови на појавување на бојата на домот. Држач за дисплеј со висина ОД 25 СМ, погоден за поставување ѕиден часовник од 12-14 инчи. 3-Димензионални и убави, погодни за модерен стил и декорација во Нордиски стил. Таа е погодна за поставување фото албуми, часовници, сертификати и други објекти. Издржлив и изработен од висококвалитетен акрилен материјал, не е лесно да се оштети.Спецификација : Тип На Ставка : Стенд Материјал За Прикажување На Часовникот : Акрилна Боја : Транспарентна Тежина : Прибл.1 Озпроизвод Големина : Прибл. 25х19см / 9, 8х7, 5инпроизвод употреба : Транспарентен акрилен материјал, погоден за разни мебел за дома со тродимензионални и убави бои, погоден за модерен стил и декорација во Нордиски стил. Пакет Листа : 1 х Часовник Прикажи Стојат : 1. Ве молиме дозволете грешка од 1-2 см поради рачно мерење.

Item Type:
Clock Display Stand
Material:
Acrylic
Color:
Transparent
Weight:
Approx. 117g / 4.1oz
Product Size:
Approx. 25x19cm / 9.8x7.5in
Product use:
Transparent acrylic material, suitable for various home furnishings with three-dimensional and beautiful colors, suitable for modern style and Nordic style decoration.
Package List:
1 x Clock Display Stand:
Note:
1. Please allow 1‑2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Поврзани производи..