• Свеж
Пиштол За Врзување Од Нерѓосувачки Челик, Клешти За Сечење Кабли Самозаклучувачка Алатка За Автоматско Затегнување ЛС-600Р
zoom_in

Пиштол За Врзување Од Нерѓосувачки Челик, Клешти За Сечење Кабли Самозаклучувачка Алатка За Автоматско Затегнување ЛС-600Р

DEN 391.84

Стока
check Во продавницата

ПОГОДНОСТ : пиштолот за врзување на кабелот има пружина, притисокот на врзување е прилагодлив, а типот на самозаклучување го олеснува затегнувањето ФУНКЦИЈА : Затегнете, отсечете. Вилиците имаат дизајн што не се лизга, лесно е да се поправи жицата без лизгање при сечење или врзување. ПРИМЕНА : Автопати, урбани патишта, општинска градба, транспорт на бродови, електрани, индустриски цевководи, нафтена опрема, противпожарни црева, жици и кабли, реклами за знамиња на патишта, знаковни плочи, споеви на црева итн. МАТЕРИЈАЛ НА ТЕЛОТО : S45 C.Сите делови се изработени од висококвалитетни материјали, кои имаат анти-стареечки и антикорозивни ефекти и можат да се користат долго време. МАТЕРИЈАЛ НА СЕЧИЛОТО : 65 манган челик. Пиштолот за врзување кабел е опремен со нож за сечење, што може да го намали вишокот жици, што е брзо и удобно. Сечилото на клештите за врзување на кабелот е инцизивно, а вратоврската и сечењето на кабелот се сјајни, заштедуваат време и напор. Спецификација : Тип На Ставка : Модел На Пиштол За Вратоврска : Функција ЛС-600Р : Затегнете, отсечете Го Материјалот на Телото : С45Ц Материјал На Сечилото : 65 Опсег на Сечење манган челик : вратоврска од кабел Од нерѓосувачки челик, обложена пвц вратоврска Применлива Ширина : Прибл. 4,6-12мм / 0,2-0,5 Во Применлива Дебелина : Прибл.

Item Type:
Tie Gun
Model:
LS-600R
Function:
Tighten, cut off
Body Material:
S45C
Blade Material:
65 manganese steel
Cutting Range:
Stainless steel cable tie, coated PVC tie
Applicable Width:
Approx. 4.6-12mm / 0.2-0.5in
Applicable Thickness:
Approx. 0.25-0.3mm
How to Use:
1. Insert the end of the cable tie into the opening of the pliers, tighten the handle of the pliers and make a fist repeatedly until the cable tie is tightened:
2. After the cable tie is tightened, pull the cutting handle upward to cut off the excess cable tie.:
3. After cutting off the excess cable tie, remove the pliers, and the stainless steel cable tie with a flat cut is installed.:
4. Done:
Package List:
1 x Tie Gun :

Поврзани производи..