• Свеж
KeySmart Макс-Компактен Организатор На Клучеви што Може Да Се Следи w ПРЕДВОДЕНА Фенерче и Технолошки Пакет Bluetooth Пронаоѓач На Клучеви Со Клучеви Mini Држач За Клучеви Ор?
zoom_in

KeySmart Макс-Компактен Организатор На Клучеви што Може Да Се Следи w ПРЕДВОДЕНА Фенерче и Технолошки Пакет Bluetooth Пронаоѓач На Клучеви

DEN 959.84

Стока
check Во продавницата

Овој пакет се состои од Клучеви Max - Компактен Организатор На Клучеви што Може Да се Следи w LED Фенерче И Технологија За Пронаоѓање Клучеви Bluetooth (До 14 Клучеви, Челично Сиво) И Клучеви Mini Држач За Клучеви Организатор На Клучеви ????? ???? ???? ???? ????? ???? ??? ?????'? ???? ???????? ????? ??? ?????? ??? ????????? : Направете ги вашите клучеви компактни, организирани и никогаш изгубени! Навистина, вашиот најнапредните И паметни ЕДЦ колега достапни денес. ???? ????? ??? ???????? ??? ??????? ?????????? : Тракерите за плочки ви помагаат да ги лоцирате погрешно поставените клучеви или да следите на мапа во апликацијата бесплатни Плочки. ОРГАНИЗИРА ДО 5 КЛУЧЕВИ ПЛУС КЛУЧ ЗА АВТОМОБИЛ : исто така компатибилен со ладни алатки за приврзоци како Што Се Повеќеалатките За Клучеви Или Наносцисорите За Клучеви. ЗАШТЕДЕТЕ ПРОСТОР за ЏЕБ и ЧАНТА : Ги Усогласува клучевите за да можете да заштедите џебен простор и да го елиминирате џинглот на клучот. Овој пакет се состои од Клучеви Max - Компактен Организатор На Клучеви што Може Да се Следи w LED Фенерче И Технологија За Пронаоѓање Клучеви Bluetooth (До 14 Клучеви, Челично Сиво) И Клучеви Mini Држач За Клучеви Организатор На Клучеви.

Поврзани производи..