• Свеж
Хомојојо Имитација Дрво Жито Ѓубре Може Канцеларија Корпа За Отпад Канцеларија Ѓубре Може Голема Канта За Ѓубре Кујна Корпа За Отпадоци Спална Соба Кутија За Ѓубр?
zoom_in

Хомојојо Имитација Дрво Жито Ѓубре Може Канцеларија Корпа За Отпад Канцеларија Ѓубре Може Голема Канта За Ѓубре Кујна Корпа За Отпадоци

DEN 0.67

Стока
check Во продавницата

КОФА за ЃУБРЕ Користење на пп материјал и фина изработка, издржлив и цврст за служење живот ДРВЕНА КАНТА за ЃУБРЕ тоа не е само корпа за отпадоци или кутија за складирање, туку и креативен украс за украсување на вашиот простор за живеење. ДРВЕНА КОРПА за ОТПАДОЦИ користи бања, перална, помошна просторија, дом, канцеларија, занаетчиска соба, детска соба, спална соба, плакари,. КОРПА ЗА ТОАЛЕТНА ХАРТИЈА користи Корпа За Перење Одличен Сад за Складирање За Складирање Отпадна Хартија, Ткива, Трошки, Пилинг и Многу Повеќе. КУЈНСКА КОРПА ЗА ПОВЕЌЕКРАТНА УПОТРЕБА Изработени од материјали од висока класа, отпорни на удари и , и може да бидат за некое време. држач за складирање. Пакетот Вклучува 1 х Карактеристики На Корпата За Отпадоци-Капацитет : 14л дрвен кабинет за отпадоци-Боја : чоколадна канта за ѓубре во бања-Материјал : пп канцеларија корпа за отпадоци-Големина : 30, 50Х24, 00Х24, 00см/11, 99Х9, 43Х9 Контејнер За Отпад Во Едноставен Стил. - Усвојување на пп материјал, издржлив и практичен за терминска употреба контејнер за отпад. - Погоден за спална соба, дневна соба, трпезарија, работна соба, кујна и други места каде што сакате гроздобер канти за ѓубре. - Оваа корпа за отпадоци од работната површина е цврста и не е лесна за кршење. Лесна и лесна за носење корпа за отпад од бања.

Поврзани производи..