• Свеж
Фанови За Хартија ЗА Летен Декор PATKAW, 48 Парчиња Преклопни Рачни Вентилатори, Вентилатор За Хартија Во Форма На Срце Празен Вентилатор За Хартија Вентилатор За Свад?
zoom_in

Фанови За Хартија ЗА Летен Декор PATKAW, 48 Парчиња Преклопни Рачни Вентилатори, Вентилатор За Хартија Во Форма На Срце Празен Вентилатор За

DEN 408.64

Стока
check Во продавницата

Големина На пакување на производот : овој комплет вентилатор за хартија вклучува 48 парчиња рачен вентилатор за преклопување Големината на рачниот вентилатор за хартија е околу 9,25 х 8,07 х 0,79 инчи. Добра големина и доволна количина. Задоволете ги вашите различни потреби. Одлично ЗА самостојно украсување. Безбеден И Издржлив Материјал : вентилаторот за хартија е изработен од безбеден и издржлив материјал, извонредна изработка, издржлив и практичен, не е лесен за оштетување, може да се користи долго време. Децата можат да си играат со пријателите. Лесен За Носење : вентилаторот за преклопување хартија е мал по големина, лесен по тежина, удобен за носење и лесен за чување. Не зафаќа простор во торбата. Одлично за секојдневна употреба. Ве одржува ладни во летните денови. Широк Спектар На Примена : рачниот вентилатор за преклопување е совршен за забави, свадби, тематски забави, свадбени прослави, карневали, домашен декор, излети, торби за подароци и многу повеќе. многу практичен декоративен реквизит. Совршен Подарок : вентилаторот За Хартија е совршен подарок за семејството и пријателите за родендени, фестивали, свадби, забави. Тие ќе бидат многу среќни да го добијат овој подарок. Белиот преклопен рачен вентилатор може да создаде повеќе романтична атмосфера за вашата свадба или забава. Опис овој сет на вентилатори за хартија вклучува 48 рачни вентилатори што се преклопуваат. Добра големина и доволна количина. Одлично ЗА самостојно украсување. Вентилаторот за хартија е изработен од безбедни и издржливи материјали, извонредна изработка, издржлив и практичен, не е лесен за оштетување и може да се користи долго време. Вентилаторот за преклопување хартија е мал по големина, лесен по тежина и лесен за носење.

Поврзани производи..