• Свеж
Организатор За Складирање КОЦКИ ANWBROAD, Модуларна Полица ЗА Книги СО 16 Коцки СО Врати, Организатор На Облека За Плакари, Кабинет За Пластични Кабини За Дневна Соба Ка?
zoom_in

Организатор За Складирање КОЦКИ ANWBROAD, Модуларна Полица ЗА Книги СО 16 Коцки СО Врати, Организатор На Облека За Плакари, Кабинет

DEN 1135.84

Стока
check Во продавницата

●ОДЛИЧНА СТАВКА ЗА ОРГАНИЗИРАЊЕ ЗА НАЈУРЕДЕН ДОМ, контролирајте го нередот и организирајте ГО ВАШИОТ ДОМ уреден и организиран со нови системи за складирање и организација на плакарот ОД ANWBROAD Без разлика дали станува збор за складирање на голем број облека, чанти или поставување детски неуредни играчки или собирање занаети, збирки книги итн., совршено може да ја заврши работата. ●САМОСТОЈНИ Полици За Складирање ● имаме 6 коцки, 9 коцки, 12 коцки, 16 коцки полици и модуларна решетка за чевли со различни модели и бои за да ги задоволиме сите потреби за складирање од вас. ●КРЕАТИВЕН ДИЗАЈН И МАГНЕТ за ВШМУКУВАЊЕ НА ВРАТАТА ● овие коцки за складирање се дизајнирани со класични модели, совршен дизајн на фузија на боја, текстура и големина, така што тие можат благодатно да се вклопат во сите простории со било кој стил на декорација. Покрај тоа, затворачот на вратата е изработен од вшмукувачки магнет и апс висококвалитетна пластика, која е едноставна и практична, со мазни рабови, кои лесно може да се монтираат на кабинетот. Отворањето и затворањето е толку лесно. ●СТАБИЛНА СТРУКТУРА И СПРЕЧУВАЊЕ НА ЕДИНИЦА за ФРЛАЊЕ е Изработена Од задебелена пп материјална плоча со висока спецификација и цврста метална рамка, нејзината стабилност е несомнена. Обезбедени се фитинзи за јаже за да се поправи на ѕидот за поголема безбедност.

Поврзани производи..