• Свеж
ЕКДЈК Закачалка За Сушење Облека со 32 Клипови, Решетка За Сушење Облека За Бебиња, Штипки За Чорапи За Алишта Закачалки За Облека што Се Преклопуваат За Сушење Чора?
zoom_in

ЕКДЈК Закачалка За Сушење Облека со 32 Клипови, Решетка За Сушење Облека За Бебиња, Штипки За Чорапи За Алишта Закачалки За Облека што Се Преклопуваат

DEN 575.84

Стока
check Во продавницата

Висококвалитетни Материјали : решетката за сушење облека со 32 клипови е изработена од нова висококвалитетна пластика и силни клипови, кои се безбедни и еколошки, не се лесни за кршење, силни и издржливи Интимен Дизајн : 1. Дизајнот на преклопување заштедува простор. Куката отпорна на ветер спречува паѓање на ветрот. Ротирачкиот дизајн од 360 ° на закачалката ги прави сите штипки за облека лесни за пристап и лесни за држење и истоварување. 32 штипки за облека со заби против лизгање и пружина против ' рѓа можат да обесат многу мали предмети. Преклопен Дизајн : овие закачалки за долна облека за перење висат до 32 мали предмети во 1 компактен простор за повеќенаменско сушење или storage.It може да се преклопи и складира кога не се користи, заштедувајќи 50% простор, без склопување, лесен за употреба, лесен дизајн, погоден за дома, на отворено, кампување, патување и одмор. Широко Користени : Мултифункционални закачалки може да се користат во различни прилики, како што се мала облека, облека за бебиња, долна облека, градници, шорцеви, марамчиња, крпи, ракавици, подвезици, чорапи, шалови, капи, вратоврски, платнени пелени итн., идеален за Домаќинки Добар помошник. Лесно е да се закачите на просторија за перење ,гардероба, плакар, шипка за завеси за туширање, надворешна алишта, итн. Лесен за носење : Големина На Одвивање : 12,6 * 12,6 инчи (32 * 32 см), Големина На Преклопување : 12,6 * 7 инчи (32 * 18 см.

Type:
Clothes Hanger
Material:
Plastic
Color:
Pink, Blue, Green, Grey, Beige
Size:
(L*W*H)About 32*32*34cm
Package:
1pc x Clothes Hanger:
Note:
1. Due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the pictures.:
2. Please allow 1-2 cm differences due to manual measurement.:

Поврзани производи..