• Свеж
Пневматска мелница, машина за полирање на машината за полирање на 1500H48 траен полисер ексцентричен пневматски пневматски машина за пескарење за восочување на автом
zoom_in

Пневматска мелница, машина за полирање на машината за полирање на 1500H48 траен полисер ексцентричен пневматски пневматски машина за пескарење

DEN 758.24

Стока
check Во продавницата

Ексцентрична пневматска мелница со 3мм проawева, силна сила, може да фрли груба работа за мелење Ексцентрична пневматска мелница со 3мм проawева, силна сила, може да фрли груба работа за мелење. Може да го смени воздухот за да ја контролира брзината на мелење, полирање и восочување. Посветен на сите видови на светло и мали метални мртви агли, полирање на спреј, закопчиња, отстранување на 'рѓа и детали за кастрење. Постојат 3 големини x 6 видови на автоматски влошки за полирање за да ги задоволат вашите различни потреби. Комплетни алатки, можете сами да ги управувате, погодни за ентузијасти на DIY. Посветен на сите видови на светло и мали метални мртви агли, полирање на спреј, закопчиња, отстранување на 'рѓа и детали за кастрење. Ексцентрична пневматска мелница со 3мм проawева, силна сила, може да фрли груба работа за мелење. Може да го смени воздухот за да ја контролира брзината на мелење, полирање и восочување. Постојат 3 големини x 6 видови на автоматски влошки за полирање за да ги задоволат вашите различни потреби. Комплетни алатки, можете сами да ги управувате, погодни за ентузијасти за DIY. Спецификација : Тип на ставка : Воздушен сандеропцијален стил : Американска воздушна млазница, европска воздушна млазница, јапонски воздушен нозлематеријал : не'рѓосувачки челик Модели : На 1500 H48 NO Брзина на оптоварување : 15000 (вртежи во минута) : 1/4 (инч) Компресиран проток на воздух : 8 CFMEXHAUST Насока : Задна завртка за поврзување на асоцијацијата : 1/4 19nptnoise Вредност : Помалку од 83dbsuggested Air Tube Внатрешен дијаметар : Прибл.

Item Type:
Air Sander
Optional Style:
American Air Nozzle, European Air Nozzle, Japanese Air Nozzle
Material:
Stainless steel
Model:
AT 1500H48
No Load Speed:
15000 (rpm)
Air Inlet Size:
1/4 (inch)
Compressed Air Flow:
8CFM
Exhaust Direction:
Rear exhaust
Air Connection Screw:
1/4 19NPT
Noise Value:
Less than 83DB
Suggested Air Tube Inner Diameter:
Approx. 6.3mm / 0.2in
Category:
Oscillating Pneumatic Eccentric Grinding Machine
Refueling Tips for Eccentric Pneumatic Grinder:
1. This machine is highly accurate. When it is running, the Speed is high. Once any fine sand or iron filings enter the movement, it may cause the blade to break and cause the machine to malfunction, so make sure that the air inlet is clean.:
2. Be sure to use an oil water separator and drain regularly to ensure that the machine is dry.:
3. Before use every day, be sure to add 3~5 drops of pneumatic oil to the air inlet of the machine, and connect the air pump to idle.:
Need to Know for Changing Disc of Eccentric Pneumatic Grinder:
1. Locate the keyhole.:
2. Insert the positioning pin into the lock hole and keep the pin still.:
3. Turn right and replace the sand pad.:
Size:
Approx. 2.5cm / 1in
5.1cm / 2in:
7.6cm / 3in:
Package List:
1 x Sander:
3 x 1 I:

Поврзани производи..