• Свеж
Cabilock Home Decor Decor Metal Hangers, шамија за закачалка за закачалка за пешкири: 2 парчиња дупка слотови простор заштеда на простор за заштеда на плакари за закачалки за шамии, к?
zoom_in

Cabilock Home Decor Decor Metal Hangers, шамија за закачалка за закачалка за пешкири: 2 парчиња дупка слотови простор заштеда на простор

DEN 164.32

Стока
check Во продавницата

Држач на пешкири : Едноставен, но практичен дизајн го прави попривлечен и привлечен Држач за закачалка за шал : Добра закачалка за домашна облека, безбедна и невкусна, цела година во текот на целата година. Организатор на вратоврска Hanger : Има широк спектар на употреба и може да се користи за суспендирање на марами, врски, итн. Хангер за појас : Исклучителниот процес на полирање ја прави оваа закачалка мазна и бур- бесплатна. Држете го држачот за закачалка : Направено од високо квалитетни материјали, цврсти и издржливи. Лежиште и долготрајна употреба. Држач на пешкири : Едноставен, но практичен дизајн го прави попривлечен и привлечен. Држач за закачалка за шал : Добра закачалка за домашна облека, безбедна и невкусна, цела година во текот на целата година. Организатор на вратоврска Hanger : Има широк спектар на употреба и може да се користи за суспендирање на марами, врски, итн. Хангер за појас : Исклучителниот процес на полирање ја прави оваа закачалка мазна и бур- бесплатна. Држете го држачот за закачалка : Направено од високо квалитетни материјали, цврсти и издржливи. Лежиште и долготрајна употреба. Опис Мулти-функционална облека за закачалка за закачалка за закачалки Организатор на гардероба Карактеристики- Боја : Златна роза злато- Материјал : Ironелезо- Големина : 26x18x0.

Поврзани производи..