• Свеж
Alipis 3PCS шампон контејнер за патувања лосион контејнер чиста контејнер пумпа за пумпа за пумпа за шишиња пластичен лосион диспензер мини диспензерот шише шише шише ?
zoom_in

Alipis 3PCS шампон контејнер за патувања лосион контејнер чиста контејнер пумпа за пумпа за пумпа за шишиња пластичен лосион диспензер мини

DEN 1596.80

Стока
check Во продавницата

Шише за диспензери за лосион : Преносни големини за патување, патување, кампување или само користете дома Шише за диспензери за патувања : Оваа големина ги става во џебовите, торбите и чанти додека патувате. Може да биде за навлажнувачки вода, гел за коса, чистач за очила, парфем, освежувач на воздухот и е многу погоден за секое деловно патување или патување за одмор, деца кампување, активности на отворено ,. Диспендер за сапун за бања : шише за диспензери за лосион. Рачно течно шише : Диспенс за сапун за бања , Ова шише може да го направи вашиот производ целосно да се пее за подобар ефект на чистење. Шише со сапун за рака : Ова шише може да го направи вашиот производ целосно да се пее за подобар ефект на чистење. Список на пакети со шишиња со шише 3 x - ова шише може да го направи вашиот производ целосно да се пее за подобро шише за пумпа за сапун за ефект на чистење. - Преносни големини за патување, патување, кампување или само користете дома Мини шише за диспензери. - Материјал : Пластично шише за полнење. - Пополнување, еднократно, еколошки и преносни. Лесно и погодно за употреба на шише со пластична пумпа. - Големина : приближно. Пумпа за крем за крем од 15,5x8x8cm. - Задебенете го шише со пластична пумпа за вашиот шампон, балсам, лосион, крем, итн. - Боја : Бело шише со емулзија.

Поврзани производи..