• Свеж
Сончогледово Сина Проверете Тркалезна Монтирана Покривка За Маса Со Еластични Рабови Заштитник На Масата За Покривање На Масата За Трпезарија Кујна Пикник Фит Та?
zoom_in

Сончогледово Сина Проверете Тркалезна Монтирана Покривка За Маса Со Еластични Рабови Заштитник На Масата За Покривање На Масата За Трпезарија

DEN 2.33

Стока
check Во продавницата

●Големината На Вашата Маса Е Важна + Еластичните рабови го прават овој полиестерски чаршав погоден за тркалезни маси помеѓу 36 - 42 инчи (92-107 см) во дијаметар и може да прими до 4 или 5 возрасни лица Поголемите маси бараат поголеми чаршафи, може да потрае неколку секунди за да се измери големината на масата и да се избегне кавга за враќање и размена. ①Совршено Вклопување Крпата за тркалезна маса е дизајнирана со еластични рабови, што совршено се вклопува со горниот дел од масата, така што нема да виси на работ на масата или да се движи и не грижете се дали чаршавот ќе биде повлечен и издуван од ветрот. €Премиум Материјал И Заштита На Табелата ● еластичниот капак На масата На работ е изработен од издржлив и повеќекратен полиестер, кој е мек, мазен, отпорен на вода и отпорен на брчки. Тоа лесно може да ја заштити вашата маса и мебел од гребнатини, дамки и сончева светлина. Направете вашата трпезариска маса да трае подолго. ●Лесно За Чистење Е лесно Да Го Исчистите нашиот чаршав : само избришете го со чиста салфетка или влажна крпа или сунѓер и тоа е тоа! Не грижете се за бришење супа, млеко, кафе, сок или вино истурени врз нашите чаршафи за повеќекратна употреба. ●Повеќенаменски●овој тркалезен чаршав е совршен за јадење, сликање, родендени, забави, Денот на Благодарноста, Ноќта на Вештерките и Божиќ. Нашите стилски чаршафи можат да украсуваат ресторани, кујни, хотели и да направат вашиот дом да изгледа топол и нежен. ●Големината На Вашата Маса Е Важна + Еластичните рабови го прават овој полиестерски чаршав погоден за тркалезни маси помеѓу 36 - 42 инчи (92-107 см) во дијаметар и може да прими до 4 или 5 возрасни лица. Поголемите маси бараат поголеми чаршафи, може да потрае неколку секунди за да се измери големината на масата и да се избегне кавга за враќање и размена. ①Совршено Вклопување Крпата за тркалезна маса е дизајнирана со еластични рабови, што совршено се вклопува со горниот дел од масата, така што нема да виси на работ на масата или да се движи и не грижете се дали чаршавот ќе биде повлечен и издуван од ветрот. €Премиум Материјал И Заштита На Табелата ● еластичниот капак На масата На работ е изработен од издржлив и повеќекратен полиестер, кој е мек, мазен, отпорен на вода и отпорен на брчки. Тоа лесно може да ја заштити вашата маса и мебел од гребнатини, дамки и сончева светлина. Направете вашата трпезариска маса да трае подолго. ●Лесно За Чистење Е лесно Да Го Исчистите нашиот чаршав : само избришете го со чиста салфетка или влажна крпа или сунѓер и тоа е тоа! Не грижете се за бришење супа, млеко, кафе, сок или вино истурени врз нашите чаршафи за повеќекратна употреба. ●Повеќенаменски●овој тркалезен чаршав е совршен за јадење, сликање, родендени, забави, Денот на Благодарноста, Ноќта на Вештерките и Божиќ.

Поврзани производи..